AcasăNewsGabriel Oprea: "Nu se pune problema sa fiu premier. Locul meu este...

Gabriel Oprea: „Nu se pune problema sa fiu premier. Locul meu este in securitate nationala”

Intrebat daca ar accepta sa devina premier in cazul in care Victor Ponta va ceda si isi va inainta demisia, Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a anuntat ca nu este interesat de aceasta functie.

„Nu are rost sa discutam un scenariu conform caruia eu sa fiu premier. Cred ca sunt bun ca militar, pe probleme de securitate nationala — cu toata modestia, cred ca am demonstrat acest lucru. Cred ca locul meu este in acest domeniu. Sunt altii care vor sa fie prim-ministri, sa fie sanatosi. Cred ca, dincolo de functii, trebuie sa fim mai responsabili, ca sa facem ceva pentru Romania”, a declarat Gabriel Oprea, la Realitatea TV.

Intrebat pe cine ar vedea premier in locul lui Victor Ponta, Gabriel Oprea a refuzat sa ofere un raspuns subliniind faptul ca inca il sustine pe actualul lider al Partidului Social Democrat in functia de premier.

„Momentan il sustin pe Ponta ca prim-ministru. Nu iau in calcul ipoteza demisiei sale. La momentul de fata nu cred ca trebuie sa discutam despre un alt nume ca premier”, a spus Gabriel Oprea.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger