AcasăNewsGabriel Oprea, la Zilele Politiei: "Spiritul Civic e foarte important pentru societate"

Gabriel Oprea, la Zilele Politiei: „Spiritul Civic e foarte important pentru societate”

Vicepremierul Gabriel Oprea a participat, duminica, la evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Politiei Romane.

Ministrul pentru securitatea nationala a participat la ceremonia dedicata eroilor politisti, la Monumentul Eroilor Militari Romani Cazuti la Datorie, amplasat in Parcul Tineretului, in fata Palatului National al Copiilor. Ulterior, ministrul a vizitat expozitia de tehnica din Parcul Lumea Copiilor.

Gabriel Oprea a afirmat ca „aceasta latura civica, pentru ca prinde la copii, de mici, este un lucru foarte important pentru societatea noastra”. De asemenea, vicepremierul s-a laudat ca „tot ce inseamna conducerea INTERPOL vine aici, la Bucuresti, iar asta inseamna un semn de respect pentru capacitatile, pentru eficienta Politiei Romane si pentru relatiile internationale”.

In plus, vicepremierul a anuntat ca pariaza pe Politia Locala sustinand ca „Politia Locala este foarte importanta. Tocmai ne-am zbatut ca sa le marim norma de hrana. Aveau salarii foarte mici, acum au si ei norma de hrana la fel ca si alti colegi. Depinde intotdeauna de primar, cat de gospodar e primarul respectiv, cate resurse aloca. Acum oamenii sunt mai bine platiti. Si e important, pentru siguranta cetatenilor, mai ales ca trebuie sa existe o corelatie intre Politia Locala si Politia Nationala”.

author avatar
Cristi Ionita
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger