AcasăNewsGabriel Oprea: "Il sprijinim in continuare pe Iohannis, dar nu votam motiunea...

Gabriel Oprea: „Il sprijinim in continuare pe Iohannis, dar nu votam motiunea de cenzura”

Prezent sambata la Galati, unde a participat la Reuniunea Organizatiilor UNPR din Regiunea II Sud-Est, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca partidul pe care il conduce nu va vota, saptamana viitoare, motiunea de cenzura depusa de liberali impotriva premierului Victor Ponta.

„Mergem cu actuala coalitie de guvernare, nu vom vota motiunea de cenzura. Consideram ca actualul guvern este un guvern bun, care are performante economice pentru Romania”, a fost mesajul transmis de Gabriel Oprea.

Totusi, Oprea a tinut sa precizeze ca, indiferent de rezultatul inregistrat la motiunea de cenzura, „il sprijinim in continuare si pe presedintele Klaus Iohannis. Este mare nevoie in momentul de fata, mai ales in Parlamentul Romaniei, sa il sprijinim pentru ceea ce inseamna securitatea nationala in Romania. Am facut-o si o vom face in continuare”.

Liderul UNPR a anuntat ca partidul pe care il conduce a crescut semnificativ in sondaje pentru ca „am fost primii care am vorbit de interesul national al Romaniei. Am fost priviti cu zambete la inceput, cu neincredere. Acum, toti liderii politici, mai mari sau mai mici, vorbesc de interesul national. Noi vorbim de patriotismul pozitiv european si ne tinem de cuvant”.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger