AcasăNewsGabriel Oprea: "Eu nu sunt bun de prim-ministru. Ponta este un baiat...

Gabriel Oprea: „Eu nu sunt bun de prim-ministru. Ponta este un baiat destept”

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a tinut sa precizeze, marti, ca „nu sunt bun de prim-ministru”.

Anuntul este facut dupa ce Oprea a fost premier interimar, in absenta lui Victor Ponta, si dupa ce s-a zvonit ca ar putea ramane in functie si din eventualul moment in care Victor Ponta isi va anunta demisia.

„Cred ca m-am achitat onorabil de atributiile de sef al Executivului. Totusi, am mai spus-o si o repet. Nu sunt bun ca prim-ministru. Eu ma pricep la securitate nationala si consider ca sunt pentru securitatea nationala a tarii. Sunt militar, sunt serios, ma bat pentru tara asta, dar nu sunt bun ca prim-ministru”, a fost mesajul transmis de Gabriel Oprea.

Ministrul Afacerilor Interne este de parere ca „sunt alti oameni politici care pot fi mai buni ca prim-ministru decat mine. Victor Ponta este un om politic destept. Este un baiat tanar, destept, si nu intamplator am spus ca sunt prieten cu el si ca il sustin total. De asemenea, Victor Ponta este un om consecvent. A demonstrat ca este consecvent vorbind intr-un moment greu despre un coleg care l-a sprijinit, respectiv despre Tariceanu. Pentru ca Tariceanu l-a ajutat, nu? Iar Tariceanu nu este oricine. Este un om politic care a fost un prim-ministru bun”.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger