AcasăNewsGabriel Oprea, dezvaluiri despre trecutul sau tumultos: "Am jucat tenis de picior...

Gabriel Oprea, dezvaluiri despre trecutul sau tumultos: „Am jucat tenis de picior cu Miron Cozma”

Premierul interimar Gabriel Oprea se dovedeste a fi un personaj pe cat de temut, pe atat de spumos si de franc.

Intr-o interventie televizata la postul B1, Gabriel Oprea, liderul UNPR si ministrul Afacerilor Interne, a facut cateva dezvaluiri senzationale despre trecutul sau tumultos.

Printre altele, Gabriel Oprea a afirmat ca a activat in armata pana in 1993, cand a decis sa-si dea demisia, dupa o discutie avuta cu bunul sau prieten Anghel Iordanescu, actualul selectioner al nationalei Romaniei de fotbal.

„In 1993 am demisionat din armata. Eram ofiter de justitie militara. Eram prieten cu Anghel Iordanescu. Venise din strainatate si am stabilit impreuna sa avem niste proiecte economice. Am facut cateva afaceri imobiliare, Iordanescu a venit cu capitalul, eu am venit cu ideile. Erau alte vremuri in anii ’90” , a spus Gabriel Oprea.

In plus, premierul interimar si-a adus aminte si de perioada in care a activat alaturi de Miron Cozma intr-o competitie de fotbal-tenis, sport cunoscut mai degraba sub denumirea populara de „tenis de picior”.

„Am jucat tenis de picior cu Miron Cozma. Am fost doi dintre oamenii care au pus bazele Ligii Profesioniste de Fotbal-Tenis (n.r. – alaturi de Anghel Iordanescu si de Ion Sandulescu, patronul localului „Doi Cocosi”). Eu eram vicepresedintele Ligii in perioada respectiva, iar Miron Cozma era secretar general”, si-a amintit Gabriel Oprea.

author avatar
Cristi Ionita
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger