AcasăNewsGabriel Oprea anunta ca a revenit in fruntea UNPR

Gabriel Oprea anunta ca a revenit in fruntea UNPR

Fostul ministru de Interne se intoarce in politica, dar nu oricum, ci din calitate de lider al UNPR, formatiunea pe care a fondat-o in urma cu ceva ani.

Echipa UNPR, cu Gabriel Oprea in centrul fotografiei

„Dragi prieteni, Am revenit in fruntea UNPR. Astazi, in Conferinta Nationala Extraordinara, colegii au decis prin vot sa le fiu din nou presedinte. Le multumesc si va spun tuturor: UNPR merge inainte!”, a transmis opiniei publice Oprea insusi, via Facebook, dupa ce in cadrul reuniunii au fost desemnati si ceilalti membri ai echipei de conducere, precum si cei doi purtatori de cuvant ai partidului.

Cat despre principalele obiective ale Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei din perioada urmatoare, ele includ participarea la alegerile europarlamentare, dar nu numai. „Suntem pregatiti sa mergem singuri in alegeri, dar partidul este angrenat si in negocieri politice pe zona de stanga si centru-stanga, pentru a veni cu formula optima. Romania are nevoie de unitate, de solidaritate, de un stat care isi respecta si isi sprijina cetatenii, de stabilitate politica si economica. Mai ales in aceasta perioada, cand contextul politic este instabil, iar societatea romaneasca divizata, UNPR reprezinta calea echilibrului si a responsabilitatii”, considera Oprea, citat intr-un comunicat transmis presei de partidului sau.

sursa foto: Facebook/Gabriel Oprea

330 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doar ăștia au mai rămas din ,,ceata de atârnători”, cu mâna întinsă pe la alte partide politice ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger