AcasăNewsGabriel Oprea a ajuns sa dea cadou tancuri si gropi de gunoi

Gabriel Oprea a ajuns sa dea cadou tancuri si gropi de gunoi

Curtea nebuna pe care Gabriel Oprea o face primarilor USL, doar-doar o spori zestrea UNPR-ului, i-a adus edilului pitestean doua tancuri. Dezafectate.

Gabriel Oprea

Primarul pesedist Tudor Pendiuc este fericitul destinatar al neobisnuitului dar. Ce-i drept, Pendiuc pare incantat, din moment ce Pitestiul a fost “lagarul tanchistilor romani”.

Ca urmare, s-a grabit sa vina la Bucurestiu pentru a discuta cu ministrul Oprea locurile de amplasare a celor doua tancuri: unul in Parcul Petrochimistilor si celalalt la intrarea dinspre Dragasani sau zona stadionului Nicolae Dobrin.

Darnic ca ori de cate ori vine vorba despre primarii USL, Oprea i-a promis lui Pendiuc si terenul din spatele unitatii militare din Trivale (groapa de gunoi in prezent), loc unde edilul ar vrea sa extinda cimitirul Sf Gheorghe.

author avatar
Simona Badulescu
793 afisari

7 COMENTARII

  1. Aceasta donatie catre municipiul Pitesti nu are nici o incarcatura electorala. Ministrul Oprea a facut la inceputul anului o donatie si Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, doua avioane MIG scoase din uz şi fără echipamente militare, pentru expunerea aeronavelor în scop comemorativ in orasul Bacau si Moinesti.

    • Am vazut acum cateva saptamani in Bucuresti in parcul Tineretului un avion, cred ca tot Oprea a fost cel care l-a dat primariei spre folosinta, si e chiar interesant, mie imi place ideea. Cred ca asa va fi si cu tancurile in Pitesti, oamenii sunt cei care vor cantari daca e bine pentru comunitatea lor sau nu iar eu cred ca le va place ideea.

  2. Probabil ca primaru l-a rugat pe Oprea sa-i dea terenul iar Oprea a fost de acord ca si asa e vai de el. Nu e mare lucru. De ce o fi neaparat „curte nebuna” nu stiu. Sunt curios oare ce le ofera liderii USL celor de la putere sa schimbe tabara.

  3. Cine are groapa de gunoi face parte din categoria oamenilor cu stare. 2 dintre vedetele noastre – FIZZ si ZAVORNACA au facut milioanele cu gropile de gunoi. Asa ca Oprea i-a dat lui Pendiuc o mina de aur. Ca sa nu mai vorbim si de pretul fierului vechi.

  4. Nu e rau faptul ca vor fi amplasate modele de tancuri in centrul orasului Pitesti. Va fi o provocare pentru cei care ne viziteaza orasul care nu vad asemenea masinarii decat in filme. Iar Pitestiul nostru este indreptatit sa se afiseze mandru cu ele. Am citit mai demult ca Oprea a dat si la cei din Bacau 2 avioane scoase din uz tot pentru atractia turistica, ca acolo e scoala sau fabrica de aviatie cred. Sa nu fim carcotasi, demersurile si de o parte si de cealalta sunt laudabile.

  5. Pitestiul a dat de-a lungul timpului cei mai buni tanchisti pe care i-a avut armata romana, datorita scolii de tancuri care are o traditie militara de peste 55 de ani. Bravo atat primarului Pendiuc pentru initiativa dar si ministrului apararii Gabriel Oprea pentru disponbilitatea si sprijinul material acordat.

  6. E pacat ca Pedndiuc, unul dintre cei mai vechi primari din Romania se lasa curtat si amagit de eun escroc notoriu, un braconier nenorocit, o lichea politica precum Oprea. Degeaba strange USL randurile aici, pe site si se inghesuie la pupatul in fund, Oprea tot lichea ramane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger