AcasăNewsGabriel Leș neagă atacul hackerilor la serverele MApN

Gabriel Leș neagă atacul hackerilor la serverele MApN

UPDATE: Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a infirmat, miercuri, informaţiile potrivit cărora site-ul MApN ar fi fost victima unui atac informatic.

„Nu a fost un atac informatic astăzi la serverele Ministerului Apărării Naţionale. Se pare că a fost doar o defecţiune minoră a serverelor noastre. Informaţia a circulat mai devreme decât am apucat noi să vedem exact care a fost situaţia ce a dus la această eroare”, a declarat Leș.

––

Site-ul oficial al Ministerului Apărării a fost atacat de hackeri şi, pentru a rezolva problema, reprezentanţii instituţiei au dispus deconectarea de la reţea, au precizat surse din Minister.

Sursa foto Twitter

Informaţiile nu sunt însă în pericol, iar pentru a fi remediată situaţia, cei din cadrul comandamentului atacurilor cibernetice din cadrul MApN lucrează cu specialiştii de la CERT RO.

Ministrul Apărării a spus că încă nu au informaţii privind autorii atacului. “Este un atac în această zi. Este vorba despre site-ul ministerului. La noi reţelele sunt specializate. Partea publică este fără informaţii clasificate, vă daţi seama. Nu există pagube, nu avem probleme. Cred că deja site-ul e funcţional. La acest moment, nu, dar în scurt timp o să am informaţii despre cei care au făcut acest lucru”, a declarat ministrul Apărării, Gabriel Leş.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
121 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma mai bine zici ca le-ai oprit decât sa tremiti ca Putin telegrame de regret si apoi sa zici ca moartra celor 14 submarinari e secret de stat. Macar minti mai frumos. Cine minte mai mult castiga mai bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger