AcasăNewsGabi Vranceanu, pesedista din Firea

Gabi Vranceanu, pesedista din Firea

Gabriela Vranceanu Firea s-a inscris in PSD si urmeaza sa candideze la parlamentarele din decembrie. Considerata de unii drept o mare lovitura de imagine, inrolarea jurnalistei in partidul condus de Victor Ponta nu este vazuta cu ochi buni de toti social-democratii.

Gabriela Vranceanu Firea nu va mai face politica intr-un studio TV, ci in cadrul PSD

Vedeta a conferintei de presa de ieri de la sediul din Kiseleff, Gabriela Vranceanu Firea a transformat banala inscriere intr-un partid politic  intr-o poveste siropoasa despre lipsuri, iubire si realizari personale. ,,De ce la PSD? Pentru ca nu voi uita niciodata, desi acum sunt un om care, realizat profesional fiiind, are un statut financiar linistitor sa ii spun, nu pot sa uit ca provin dintr-o familie cu patru copii, ca am avut greutati ca oricare, am fost o familie in care iubirea nu ne-a lipsit, dar am avut alte lipsuri si vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la securitate alimentara, care se gandeste la protectie sociala, nu la asistenta”, si-a motivat Firea alegerea. Referindu-se la o posibila candidatura, sotia primarului Florentin Pandele a declarat ca se pune la dispozitia partidului. ”Orice membru de partid isi doreste la un moment dat sa intre intr-o competitie electorala pentru a fi validat. Cu alte cuvinte, daca voi raspunde criteriilor partidului de selectie a candidatilor pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012 fireste, asa bataioasa cum ma stiti, voi intra si intr-o competitie pentru Parlament”, a mai precizat Gabriela Vranceanu Firea.

Pesedistii sunt suspiciosi

”Ne-am bagat mortu’ in casa”. Aceasta a fost reactia unui lider social-democrat la auzul vestii ca Vranceanu Firea s-a inscris in PSD. Opinie impartasita si de alti colegi, care sustin ca Firea a fost si va ramane ”omul lui  Dan Voiculescu”.  Pe langa rezervele legate de prezenta  Gabrielei Vranceanu Firea in PSD, pe social-democrati ii irita la culme generozitatea lui Victor Ponta, care imparte colegii eligibile in stanga si-n dreapta, fara sa aiba siguranta ca va putea sa-si onoreze promisiunile. ”La noi zici ca este <<ziua portilor deschise>>. Nu conteaza ca o parte dintre candidati au injurat din greu PSD-ul”, a comentat presedintele unei organizatii PSD.

[poll id=”355″]

author avatar
Adelina Ionicel
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger