AcasăNewsGabi Oprea ii dezbraca pe politisti!

Gabi Oprea ii dezbraca pe politisti!

Oamenii din MAI s-au invatat deja sa fie imuni la capriciile tuturor ministrilor care s-au perindat de-a lungul vremii la comanda Internelor. Si astfel au ajuns cobaii a tot felul de experimente, majoritatea dovedindu-se dintre cele mai nefericite, bineinteles.

Gabi Oprea are preocupari de designer vestimentar

Iar dupa ce actualul ministru Gabi Oprea a reusit sa le acorde banii restanti de echipamente, politistilor nici ca le-a mai pasat altceva. Din contra, chiar s-au amuzat teribil atunci cand vicepremierul i-a obligat pe toti cei din structura centrala a MAI sa vina la serviciu in uniforme. Mai ales ca unii dintre chestori  au intampinat serioase dificultati in a-si indesa burtile proeminente in hainele de „popa”.

„Pasarica” vicepremierului

Uniformele actuale ale politistilor vor fi schimbate in scurt timp

Numai ca Gabi Oprea pare sa aiba o adevarata obsesie pentru imbracamintea subalternilor, asa ca, dupa cum sustin sursele noastre, ministrul de Interne este hotarat ca, in cel mai scurt timp, sa schimbe toate uniformele personalului MAI. Si va incepe cu cele ale politistilor. Care, normal, ar fi preferat sa li se schimbe mai degraba anvelopele la harburile de Logan-uri care trebuiau de mult casate. Iar cum in Ministerul de Interne lucreaza peste 100.000 de oameni, normal ca schimbarea peste noapte a uniformelor va reprezenta si o adevarata afacere pentru fericita firma care va castiga acest contract. Dar, bineinteles ca acesta este doar un aspect secundar in surprinzatoarea decizie a lui Gabi Oprea de a-i dezbraca tam-nesam pe toti politistii, pentru a-i imbraca apoi, pe bani grei, intr-un mod aproape similar. Sau nu…

author avatar
Catalin Tache
2.235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger