AcasăNewsGabi Oprea da atac la secretare

Gabi Oprea da atac la secretare

Transfugii lui Gabriel Oprea pun din nou nervii fostilor colegi la incercare, obligand PSD si PNL sa le cedeze oameni din personalul grupurilor parlamentare.

Gabriel Oprea si uneperistii lui i-au lasat pe pesedisti si liberali fara angajati

Orice grup parlamentar care se respecta are propriul staff (secretare, consilieri, referenti), asadar deputatii UNPR au cerut conducerii Camerei sa le puna si lor la dispozitie personalul necesar. Solicitare acceptata fara comentarii de parlamentarii arcului guvernamental (PDL, UDMR si minoritatile nationale) si respinsa de opozitie (PSD si PNL). Cum tabara puterii a avut mai multe voturi, Biroul permanent a decis, ieri, dotarea grupului UNPR cu personalul de rigoare. Se stie insa ca nicio institutie bugetara nu mai poate face angajari, doar suntem in criza. Ca atare, s-a decis “rechizitionarea” unora dintre cei 105 de salariati deja alocati grupurilor parlamentare initiale, in asa fel incat sa i se faca parte si UNPR-ului.

“Dupa ce, un an de zile, nu s-a mai respectat Regulamentul, dupa ce si-au impartit functiile din Biroul Permanent, acum au ajuns si la salariati”, comenteaza indignat Mircea Dusa, liderul grupului PSD (obligat sa cotizeze cu opt persoane la noul grup). Iar supararea social-democratilor s-a amplificat atunci cand au aflat, tot ieri, ca un alt pesedist a intins-o in UNPR-ul lui Gabriel Oprea: senatorul aradean Avram Craciun!

author avatar
Simona Badulescu
740 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu-i obliga nimeni pe cei din PSD si PNL sa cedeze oameni catre UNPR. Acestia pleaca din proprie initiativa deoarece USL se scufunda incet si sigur, iar ei decid sa se ralieze unui partid puternic si de viitor.

  2. Partidul lui Oprea le baga mortu in casa lui Ponta si Antonescu. Au reusit sa stranga oameni in partid prin puterea exemplului acestora dat in fata electoratului. Au demonstrat ca sunt un partid al consecventei si seriozitatii.

  3. Era bine daca dadea atac la secretare, dar dupa cate vad la ce se refera stirea, cred ca atacul e mai mult la secretari/ consilieri. Buni si astia pentru alegeri. Oprica lupta si castiga.

  4. Pai daca UDMR si minoritatile care au mai putin alesi au consilieri de ce UNPR sa nu aiba? Nu e nimic spectaculos, se intra in normalitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger