AcasăNewsFuziunea cu UNPR incinge spiritele in PSD

Fuziunea cu UNPR incinge spiritele in PSD

Intentia lui Victor Ponta de a-i aseza pe progresistii lui Gabriel Oprea la masa deciziilor in PSD ii irita la culme pe pesedisti. Au inghitit o alianta facuta prin mica publicitate, si-au impartit colegiile cu progresistii,  si au  facut “ciocu’ mic” atunci cand Victor Ponta i-a dat lui Gabriel Oprea functia de vicepremier.  Acum, social-democratii jura ca nu vor accepta ca “tradatorii” sa fie primiti cu surle si trambite in PSD.

Nu-i vor in conducerea partidului

Intelegerile pe care Victor Ponta le face cu Gabriel Oprea nu le pica bine pesedistilor

In timp ce Victor Ponta a adoptat un ton pacifist, precizand ca de dragul stangii unite este gata sa treaca peste “resentimente si reprosuri”, pesedistii de rand nu sunt atat de toleranti. Chestionati pe tema fuziunii, multi au amintit ca Oprea si ai lui au fugit cand era mai rau si s-au dus sa-i pupe condurul lui Traian Basescu. “Este posibil ca la congres sa se  voteze si fuziunea.  Ar fi o  mare prostie sa le dam si functii in Biroul Permanent National. Si ar fi culmea tupeului daca Gabriel Oprea s-ar cere vicepresedinte. Unim stanga, dar partidul nu trebuie sa uite in ce conditii ne-am despartit de oamenii astia, cum au aruncat cu noroi in noi si, cel mai important, cum au fost partasi la toate mizeriile facute de Boc si Basescu. Daca au schimbat tabara a fost din oportunism. Fara Victor nu pupau Parlament”, ne-a declarat un lider PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
829 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai nene,chiar asa…..au parasit PSD-ul si s-au dus sa-i faca jocul lui BASESCU si BOC, de au distrus o tara si acum sa vina inapoi si sa li se mai dea si posturi de conducere in PSD,asta-i, culmea culmilor in 2013,sa vedeti!…..dar nu-i corect….hai cu OPREA treaca mearga,ca-i cumatru lui PONTA ,pentru care garanteaza ca nu va mai face TRADARE,dar ceilalti SARBU,DIACONESCU ….nu merita nici o atentie!…un pensionar surprins de jocul facut de PONTA si tare imi este ca va avea de PIERDUT,de pe urma lui…..sa nu coboare USL-ul pe toboganul preferintelor politice…..o fi politica o curva,dar nici asa!……

  2. Pe CRETINUL de OPREA GABRIEL nu-l va rezolva decat DETENTIA are acelasi ADN daca nu mai criminal decat a lui NASTASE A.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger