Cauta

Furtunile fac prapad in Europa

Trei persoane au murit in Olanda, si o femeie in Belgia, sute de zboruri au fost anulate, scoli inchise in Irlanda si Scotia, Germania este afectata de vant si ninsoare, iar la Istanbul au fost anuntate furtuni cu vant puternic.

Olanda Belgia Irlanda Germania si Turcia afectate de vremea nefavorabila

Toate cursele de pe aeroportul Amsterdam Schiphol, al treilea ca marime din Europa, au fost anulate “pana la noi ordine” din cauza viscolului puternic, iar o mare parte a Olandei este sub cod rosu din cauza conditiilor meteorologice, rafalele de vant au atins 140km/h, au smuls acoperisurile si au pus copacii la pamant. Cei aproape 200.000 de locuitori ai orasului Almere, situate in estul Amsterdamului, au fost alertati de politie sa nu iasa din locuinte. In Belgia, o femeie a murit in localitatea Grez-Doiceau, la 35 de kilometri sud de Bruxelles, dupa ce pe masina sa a cazut un copac. S-au inregistrat sute de apeluri de urgenta, dupa ce din cauza vantului puternic au cazut arbori si s-au rupt cablurile electrice. In Germania, compania feroviara Deutsche Bahn a a suspendat traficul in landul Renania de Nord-Westfalia, si, in plus, au fost anulate zeci de zboruri. In tara a fost emis cod rosu de vant si cod portocaliu de ninsoare. Si in Istanbul au fost anuntate furtuni puternice, ce pot smulge acoperisuri si afecta transporturile. Dupa ce viscolul si ninsorile au blocat numeroase drumuri,  in Irlanda au fost inchise 300 de scoli, iar locuitorii din Scotia si nordul Angliei au fost avertizati de autoritati sa se pregateasca pentru noi ninsori abundente.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version