AcasăNewsFurtunile fac prapad in Europa

Furtunile fac prapad in Europa

Olanda, Belgia, Irlanda, Germania si Turcia, afectate de vremea nefavorabila

Trei persoane au murit in Olanda, si o femeie in Belgia, sute de zboruri au fost anulate, scoli inchise in Irlanda si Scotia, Germania este afectata de vant si ninsoare, iar la Istanbul au fost anuntate furtuni cu vant puternic.

Olanda Belgia Irlanda Germania si Turcia afectate de vremea nefavorabila

Toate cursele de pe aeroportul Amsterdam Schiphol, al treilea ca marime din Europa, au fost anulate “pana la noi ordine” din cauza viscolului puternic, iar o mare parte a Olandei este sub cod rosu din cauza conditiilor meteorologice, rafalele de vant au atins 140km/h, au smuls acoperisurile si au pus copacii la pamant. Cei aproape 200.000 de locuitori ai orasului Almere, situate in estul Amsterdamului, au fost alertati de politie sa nu iasa din locuinte. In Belgia, o femeie a murit in localitatea Grez-Doiceau, la 35 de kilometri sud de Bruxelles, dupa ce pe masina sa a cazut un copac. S-au inregistrat sute de apeluri de urgenta, dupa ce din cauza vantului puternic au cazut arbori si s-au rupt cablurile electrice. In Germania, compania feroviara Deutsche Bahn a a suspendat traficul in landul Renania de Nord-Westfalia, si, in plus, au fost anulate zeci de zboruri. In tara a fost emis cod rosu de vant si cod portocaliu de ninsoare. Si in Istanbul au fost anuntate furtuni puternice, ce pot smulge acoperisuri si afecta transporturile. Dupa ce viscolul si ninsorile au blocat numeroase drumuri,  in Irlanda au fost inchise 300 de scoli, iar locuitorii din Scotia si nordul Angliei au fost avertizati de autoritati sa se pregateasca pentru noi ninsori abundente.

author avatar
Bogdan Borcea
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. FURTUNA 7 HRISTOS 7; FURTUNA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; furtuna 7/12 HRISTOS 7/12; Furtuna 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; FUR.TU.NA. FUR.NA.-Nufăr, TU-Tișbitul. Nufărul Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care furtuna e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger