AcasăNewsFurtună cu gheață într-o localitate din județul Vâlcea. Grindina a făcut prăpăd...

Furtună cu gheață într-o localitate din județul Vâlcea. Grindina a făcut prăpăd (VIDEO)

furtunaFurtună cu gheață într-o localitate din județul Vâlcea. Grindina a făcut prăpăd (VIDEO) / captură Digi 24

Peisaj de iarnă în luna iunie, într-o localitate din județul Vâlcea. Au fost suficiente 15 minute pentru ca gheața să acopere iarba verde din curțile localnicilor.

O vijelie, însoțită de o ploaie torențială și grindină, a provocat distrugeri în localitatea Drăgășani. Au căzut încontinuu bucăți mari de gheață, iar curțile oamenilor au arătat ca în plină iarnă. Localnicii spun că n-au mai văzut așa ceva niciodată.

Bucăți mari de grindină au căzut din cer nemilos atât pe acoperişurile caselor, cât şi pe câteva sute de maşini, care fie s-au ales cu mai multe deformații ale caroseriilor, fie cu parbrizuri crăpate.

Vreme instabilă în toată țara, cu temperaturi de vară, dar și ploi și grindină

A fost cod galben de ploi torențiale şi descărcări electrice în judeţele Olt şi Vâlcea. Au căzut averse ce au depăşit 25 litri/mp, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat grindină de mici dimensiuni, potrivit ANM.

Luni, 7 iunie, în vest și în nord-vest avem vreme frumoasă, dar, în rest, instabilitatea persistă. În a doua parte a zilei, în multe zone din țară vin averse însoțite de fenomene electrice și se pot acumula cantități mari de apă.

author avatar
Andreea Vlad
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger