AcasăNewsFURT la baza NATO de la Kogălniceanu. Militarii români, REŢINUŢI!

FURT la baza NATO de la Kogălniceanu. Militarii români, REŢINUŢI!

FURT la baza NATO de la Kogălniceanu. Militarii români, REŢINUŢI!

Șapte militari români de la Baza Mihail Kogălniceanu și un civil au fost reținuți, miercuri, de procurorii militari. Aceștia sunt acuzați de delapidare și furt de combustibil.

Cu o zi în urmă, au avut loc percheziții domiciliare efectuate de procurorii de la Parchetul Militar, în mai multe localități din Constanța, într-un dosar ce vizează furtul a șapte tone de combustibil destinat avioanelor din baza NATO.

60 de oameni, duşi la audieri

60 de persoane au fost duse la audieri, la Poliția Transporturi, 22 dintre acestea având calitatea de suspecți. Este vorba despre furt de combustibil care era destinat elicopterelor și avioanelor, dar și parcului auto de la baza militară.

Furtul, de proporții, a fost reclamat atunci chiar de guvernul federal. Cum se acţiona? Angajații societăţii care aprovizionau baza cu motorină, descărcau doar o parte din combustibil în rezervoare.

Ce rămânea în cisterne, furau, precizau atunci surse din anchetă. Operațiunea era coordonată de liderul unei grupări interlope din județul Constanța.

author avatar
Andrei Ștefan
936 afisari

18 COMENTARII

  1. „Este vorba despre furt de combustibil care era destinat elicopterelor și avioanelor,… Angajații societăţii care aprovizionau baza cu motorină, descărcau doar o parte din combustibil în rezervoare.”
    Ete ale dreaq hilicoptere si aeroplane, le-a facut astia sa mearga cu motorina, are motoare Dizal…

    • Desteptule ! Motorina e pentru grupurile electrogen, poate cazane incalzire si apa calda . Nu pricepi ,dar comentezi .

      • „Este vorba despre furt de combustibil care era destinat elicopterelor și avioanelor,”
        Bai bouanule, ce chizda ma-ti nu pricepi din ceea ce s-a scris?

        • Aveoanili si ielicopterili cari mierge pi turbina, folosesc kierosien, care iesti iechivalientu lu GAZU LAMPANT di pi vriemiea lu’bunelu cand gatea el la soba cu gaz si ii facea si lui baba cate o frectie cu gaz dupa ce-si clatea baba cu gaz paduchii din par.

  2. De angajații străini nimic?? Păi cine făcea recepția???? Dacă îi credeau pe cuvânt, cum ia-u prins???

  3. ESTE ASTA TREABA BUNA? IOHANNIS IA COMISIOANE LA PRADUIALA DE ARMAMENT SI LA CUMPARARE, GENERALII, NICI EI NU SE IMPIEDICA IN PARANDARAT, COLONEI AJUNG SUBOFITERII…CU DOCTORATE PENTRU CARE PLATESC BANI GREI…SI ACUM IA TE UITA, BIETII RACANI AU FURAT COMBUSTIBILUL SI L-AU VANDUT PROBABIL TRACTORISTILOR DIN ZONA, SA ARE SI EI VREUN HECTAR, SA BAGE SI EI NISTE CALDURICA IN CASE…ADICATELEA 6 CASE A LUI IOHANNIS NU SE PUNE, DAR UN BUTOI DE MOTORINA E MAI DE VALOARE DECAT COMISIONUL LUI CIUCA LA AEROPLANELE DE-O SEAMA CU EL?! HOTIE CA IN MILITARIE..
    GENERALUL INTRETINE MAMA, NEVASTA, COPIII SI COCOTA, IAR PLUTONIERULUI II MOR COPIII DE FOAME…

  4. Bai maciuca, bai ciukanezule ratat, vezi ca astia te fura intr-o zi si pe tine din bunkarul tau personal din Bukale, asa ca atentie marita ce miscari bruste faci prin zona 🙂 Ha ha ha 🙂 Multumim, bai ciukanezule pentru minunatul razboi meteorologic ce il faci pentru amerloci, macar sa iti mai creasca si tie ceafa lata 🙂 Bai cirkarule de ciukanez, bai latraule amerlok, nu uita sa mananci si o banana, in fiecare zi 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger