AcasăNewsFuria l-a orbit: A luat o arma de vanatoare, si-a impuscat iubita,...

Furia l-a orbit: A luat o arma de vanatoare, si-a impuscat iubita, iar apoi s-a omorat!

Un tanar a semanat groaza intr-o familie din judetul Mehedinti, dupa ce, furios pe iubita lui, a pus mana pe o arma de vanatoare si a impuscat-o. A fugit apoi, incercand sa scape de oamenii legii. In cele din urma a fost gasit, fara suflare.

Tragedia a avut loc in cursul dupa-amiezei de vineri, la Izvorul Frumos. Se pare ca, pe fondul unor discutii in contradictoriu cu femeia alaturi de care impartise si bune si rele vreme de trei ani, barbatul, orbit de furie, a mers in casa si a luat arma. A indreptat-o asupra iubitei sale si a tras, glontul lovind-o pe victima in cap.

Auzind scandalul, dar mai ales focul de arma, vecinii au alertat autoritatile. La locul nenorocirii a ajuns si o ambulanta. Eforturile medicilor care au incercat sa o resusciteze pe tanara in varsta de 24 de ani au fost, insa, fara rezultat. Aceasta a murit pe loc, din cauza ranii puternice.

Agresorul a urcat intr-o masina si a fugit, inainte ca oamenii legii sa il poata retine. Conform Romania TV, cautat de politie pe raza localitatii mehedinteze zguduite de tragedia inexplicabila, barbatul in varsta de 29 de ani a fost gasit in urma cu scurt timp, insa fara suflare. Din primele date, se pare ca tanarul s-a sinucis, impucandu-se cu aceeasi arma.

Rudele celor doi sunt in stare de soc. Oamenii nu isi pot explica de ce s-a ajuns la o asemenea nenorocire. Familiile se pregatesc acum de inmormantare.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger