AcasăNewsFuneriu, sari si tu in BAC, la toamna!

Funeriu, sari si tu in BAC, la toamna!

Tinerii liberali vor sa vada cum s-ar descurca ministrul Educatiei daca ar fi obligat sa sustina un examen in timp ce este filmat.

Liberalii vor sa verifice cat si ce stie ministrul Daniel Funeriu atunci cand da examene filmat

Provocarea a fost lansata de liderul  Tineretului National Liberal, Florin Alexe: “Daca (Daniel Funeriu – n.r.) este cu adevarat bine pregatit, asa cum sustine, il invitam sa participe la sesiunea a doua de bacalaureat, sa vedem daca poate sustine examenul cu o camera in fata”.

Tinerii liberali nu vor numai sa constate daca ministrul poate sau nu sa faca fata unui bacalaureat dat in astfel de conditii, ci doresc si ca subiectele sa fie “clare, iar materiile in acord cu societatea de astazi”. Iar daca tot vor fi puse din nou camere de supraveghere, atunci acestea sa existe in toate salile de examinare, nu numai in unele, asa cum s-a intimplat in vara.

“A doua sesiune de bacalaureat sa se desfasoare intr-un mod cat mai cinstit si in conditii egale pentru toata lumea”, conchid reprezentantii TNL.

author avatar
Simona Badulescu
235 afisari

3 COMENTARII

  1. E o prostie. Timp de doi ani, adolescentul nu face altceva decît să învețe (se presupune că învață) pentru bacalaureat.
    Ministrul are treabă, n-are cînd să re-citească literatură română (la matematică și fizică se descurcă). Găselnița de mai sus e o copilărie de om cretin. Merităm o opoziție mai deșteaptă. Ce cretin e responsabil cu public relations în PNL ?

  2. De ce nu e bine ca au fost filmati?Daca stiau ceva nu conta unde si cum se desfasoara examenul.Dar asta e nivelul de cultura al elevilor,astia sunt profesorii care cer mariri de salarii mai tot timpul si fac greve.Rusine ca nu ii mai intereseaza daca invata elevii sau nu.Cine vrea ,merge la meditatie ,cine nu….banutii…Nu mai dati vina pe ministru .Sau era bine daca se copia si aveam promovabilitate mare,nu?Foarte bine,asa sa se faca mereu,ca profesorii nu lasa corigenti sau repetenti cum era odata ca de,le scade nivelul de performanta.

  3. Atunci cand se filmeaza filme porno nu se simt stanjeniti?, foarte bine s-a facut, ma bucura faptul ca si in unele universitati s-a adoptat ideea, concluzia – vai si amar!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger