AcasăNewsFuneriu sa-si dea demisia pentru esecul BAC-ului 2011, cere opozitia!

Funeriu sa-si dea demisia pentru esecul BAC-ului 2011, cere opozitia!

Liderii USL au cerut luni demisia ministrului Daniel Funeriu pentru rezultatele slabe obtinute de elevi la examenul de Bacalaureat.

In opinia lui Crin Antonescu, cei 100 de mii de elevi care s-au inscris la sesiunea de toamna a BAC-ului au fost „carne de tun pentru Funeriu si reforma sa”.

”Nu este normal ca 100.000 de tineri sa fie experiment pentru Funeriu”, a spus presedintele PNL. ”Ar fi normal ca Daniel Funeriu sa demisioneze, pentru ca acest rezultat este produsul muncii lui de doi ani, al lui si al directorilor lui din minister”, a adaugat Antonescu.

Doar 20% dintre candidati au promovat bacalaureatul in aceasta toamna. Peste 4000 de candidati din Bucuresti si alte cateva sute din tara au contestat rezultatele.

 

Stire in curs de actualizare!

Citeste si:

BAC-ul de toamna 2011: Peste 4000 de elevi bucuresteni au contestat notele obtinute

449 afisari

6 COMENTARII

  1. eu zic sa reziste si s-o tina tot asa, poate ne revenim si noi din trandaveala care ne-a cuprins de vreo 20 de ani incoace…

  2. pai de ce sa isi de-a demisia, el a dat bacu, el a fost in clasa, e fb ce a facut, asa se vede nivelul de pregatire la invatatura al copiilor din ziua de azi, si nu cel cu sticlele, prrin baruri si cluburi. Unde scrie ca toata lumea trebuie sa aiba facultate? pt barman, ospatar, zidar, faiantar,mecanic, etc nu iti trebuie st. superioare, nota 10 domnule din partea mea.

  3. Da!!!Asta este foarte adevarat!De cativa ani sistemul de invatamant se schimba de la an la an.Studentii, elevii nu au ajuns decat niste sobolani de laborator pe care se fac teste si se incearca sisteme.Plus profesorii care si normal ca nu isi mai fac treaba bine odata ce sunt platiti ca niste scalvi!

  4. Din punctul meu de vedere, bacul de anu acesta a fost cat se putea de corect.Cine s-a pregtit in adevaratul sens al cuvantului a promovat, iar ceilalti asta este adevarul nu au invatat indeajuns. Cat despre Dl. Funeriu nu stiu cum a reusit sa obtina functia pe care o detine, avand in vedere ca a dat bacalaureatul la 25 de ani. Am prieteni care au luat bacul in anii trecuti dar care habar nu aveau ce au scris in lucrare, nici in ritmul care a fost nu ea corect.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger