AcasăNewsFugita de acasa cu amantul ”Cap de Shrek”, Dany Balcacean ii mai...

Fugita de acasa cu amantul ”Cap de Shrek”, Dany Balcacean ii mai da o lovitura sotului: ”Animalule, nu intelegi ca il iubesc”

Telenovela divortului sotilor Balcacean continua (Dany Balcacean si Cosmin Balcacean). In vreme ce „Cap de Shrek” , individul din cauza caruia nevasta omului de afaceri a fugit de acasa, il acuza pe sot ca si-a pus bodyguarzii sa-l bata, noii vecini ai doamnei Balcacean cred ca femeia are un comportament extrem de ciudat, care afecteaza cresterea si educatia fetitei aflate in ingrijire.

Dany Balcacean a spulberat linistea familiei, disparand, pe nepusa masa, de langa sot, alaturi de un barbat mai in varsta si cu resurse financiare mult mai reduse

Aflat in plin divort, afaceristul roman Cosmin Balcacean primeste o noua lovitura.

Cosmin Balcacean traieste drama dupa drama, parasit de sotie si despartit, fara voia lui, de fetita sa de numai trei ani

Dupa ce in luna iulie a.c, ziarul „National” a anuntat, in premiera, despartirea acestuia de femeia care i-a stat alaturi in ultimii sase ani, amantul Lucian Georgescu iese la interval cu o acuzatie teribila: „Am fost batut de bodyguarzii lui Cosmin Balcacean, m-au calcat in picioare!”.

Lucian Georgescu. foto: Kamikaze

Afirmatia celui poreclit „Cap de Shrek”, care ar fi legata de un posibil incident petrecut luni seara, este completata de Dany Balcacean, sigura la randul ei ca barbatul parasit si-a pus gorilele sa-l „aranjeze” pe om.

Amantul „Cap de Shrek“, aratand degetul mijlociu cuiva din „public“. In stanga, asezata pe fotoliu, este Dany Balcacean, femeia pe care a „furat-o“ de la o petrecere din Costinesti

Mai mult, doamna Dany Balcacean tine sa sublinieze ca intre ea si Lucian Georgescu exista doar o relatie de prietenie, in niciun caz de amor.

Cosmin Balcacean: „I-am trimis trei geamantane cu hainute pentru fetita, nu bodyguarzi!”

Sotia afaceristului Cosmin Balcacean (stanga), intr-o stare avansata de euforie, dovada piciorul stang ridicat mult prea provocator

Contactat de „National”, afaceristul Cosmin Balcacean afirma ca barbatul care i-a stricat casa bate campii.

Politistii ii pun intrebari sotiei lui Cosmin Balcacean, in urma unui apel la 112

„Eu nu sunt in tara, dar am auzit ca a existat ceva zarva, insa nu din cauza mea. I-am trimis luni, prin intermediul avocatului meu, trei geamantane cu hainute pentru fetita noastra. Am procedat astfel pentru a fi sigur ca fata le va primi. Dany poate sa spuna ca le-a cumparat ea, nu ma intereseaza, important este ca lucrurile sa ajunga la copil. Eu am trimis avocatul, daca ei au crezut altceva, e treaba lor! Nu stiu ce au inteles, nu stiu de ce au reactionat ca la balci. Doar nu trimiteam avocatul sa-l ia pe el la bataie! Stiu ca amandoi erau si sunt intr-o stare de irascibilitate. Ea vorba urat, iar el tipa sa vina Politia! Am sunat-o pe Dany, sa vad ce se intampla, iar ea m-a lasat perplex. Mi-a urlat la telefon: «Animalule, nu intelegi ca il iubesc?!»”.

Cateva dileme

Din capul locului se nasc o serie de dileme. In primul rand, daca Lucian Georgescu nu a fost agresat de oamenii lui Cosmin Balcacean, atunci cum a ajuns individul la spital, cu fata paradita? In al doilea rand, de ce insista Dana Balcacean sa spuna ca intre ea si „Cap de Shrek” nu exista o legatura amoroasa, atat timp cat ea ii tipa sotului in telefon ca isi iubeste noul partener de viata? In fine, in al treilea rand, de ce se manifesta sotia lui Cosmin Balcacean atat de ciudat? – vezi parerile exprimate de vecinii din strada Gheorghe Ionescu-Sisesti, cat si ilustratiile care insotesc acest articol.

Vecinii sustin ca Dany e mereu obosita, iar fetita – neglijata!

Pentru a afla amanunte despre scandal, reporterii „National” au mers, ieri, la imobilul din Strada Gheorghe Ionescu-Sisesti din sectorul 1, in care Dany Balcacean locuieste, mai nou, impreuna cu fiica sa, dar si cu amantul Lucian Georgescu, casa in fata careia s-ar fi petrecut incidentul de luni seara. Vecinii au fost extrem de amabili, punandu-ne la dispozitie cateva informatii valoroase, dar si fotografii din timpul presupuselor altercatii, pe care le-au facut impinsi de curiozitate cand s-au trezit martorii unui asemenea tambalau. Sub protectia anonimatului, acestia afirma ca au vazut-o de multe ori pe femeie intr-o stare mult prea euforica. De altfel, inclusiv in seara zilei de luni, doamna Balcacean s-a comportat nefiresc, urland si facand gesturi obscene, chiar si in prezenta politistilor. Mai mult, aceasta uita de la o vreme sa-si mai duca fetita la gradinita, fiind mai mereu „obosita”, iar noaptea, chiar si la ore foarte tarzii, minora e vazuta agitata pe balconul casei, alaturi de mama ei, de bona si de un barbat despre care vecinii cred ca ar locui si el acolo.

„Am cazut de pe canapea, cand mami era plecata la Paris”

Avocatul Alexandru Morarescu, reprezentantul lui Cosmin Balcacean in procesul de divort, i-a povestit clientului sau ca nu stie daca si Lucian Georgescu a chemat Politia in seara cu pricina, cand afirma ca a fost batut, dar el cu siguranta a sunat la 112. Asta, dupa ce a observat cateva vanatai pe obrazul minorei Theresa Natalia. „Avocatul mi-a spus ca l-a ingrijorat starea in care a gasit-o pe fiica mea. Cand a urcat in apartament, a vazut fetita cu doua vanatai pe obraz. A intrebat-o ce a patit, iar ea i-a spus ca a cazut de pe canapea, «cand era mami plecata la Paris»”, declara Cosmin Balcacean. Sursele noastre indica faptul ca sotia afaceristului si amantul acesteia, Lucian Georgescu, pleaca regulat la Paris, ultima escapada avand loc chiar in finalul saptamanii trecute. In tot acest timp, fetita ramane acasa cu bona, desi are doar 3 ani.

A fugit cu „Cap de Shrek” de la o petrecere data la Costinesti

Povestea acestui divort cu scantei pare a fi abia in faza incipienta. Dupa scandalurile Columbeanu si Truica, protipendada Capitalei este deja conectata la evenimentele care se petrec in sanul familiei Balcacean. Desi nimic nu prevestea ceea ce avea sa se intample, cutremurul s-a declansat in luna iulie a acestui an, cand in timpul unei petreceri organizate la Costinesti, sotia afaceristului Balcacean a decis, ad-hoc, sa-si paraseasca jumatatea. Ea a fugit pur si simplu cu Lucian Georgescu, prezent si el la eveniment, amorezii instalandu-se, ulterior, intr-un imobil din Bucuresti, situat pe Strada Mihai Eminescu. Apoi, s-au mutat intr-un apartament din Strada Gheorghe Ionescu-Sisesti. La cateva zile distanta de la fuga sa – nu ca o Guinevere urcata pe cal de Lancelot, ci la bordul unei limuzine indreptate cu botul spre Bucuresti – Dany a introdus actiune de divort, semn ca legatura ei secreta cu „Cap de Shrek” dura de mai multa vreme. Primul termen a fost deja stabilit pe 31 octombrie a.c.

Cine este „spargatorul de case”

Barbatul pentru care Dana Balcacean si-a parasit sotul pe nepusa masa are 49 de ani si reprezinta o figura banala care se insinueaza in high-life-ul Bucurestilor. S-a ocupat de o agentie de „modele”, iar in prezent detine o galerie de arta fara prea multi clienti si vizitatori. Lucian Georgescu s-a laudat prin targ ca Dana i-ar fi dat pe mana bijuteriile sale si ca a vandut deja o masina de 150.000 de euro (cadou de la sotul Cosmin) cu 18.000, ca sa faca rost de bani de cheltuiala. In tot acest timp, afaceristul Cosmin Balcacean traieste drama dupa drama. A avut deja un soc, cand i-a fugit nevasta cu altul in timpul unei petreceri. Apoi, dupa ce i s-a interzis sa-si mai vada fetita. Pe urma, dupa ce a realizat ca femeia a ales sa dinamiteze o casnicie frumoasa pentru un barbat mult mai in varsta. A urmat socul provocat de vestea ca ea s-a mutat in casa cu amantul si, nu in ultimul rand, lovitura primita luni seara, cand Dany i-a spus sotului la telefon ca isi iubeste concubinul. Si totusi, drama profunda se petrecere in interiorul micutei Theresa Natalia, fetita de doar 3 ani a sotilor Balcacean, cea care se trezeste smulsa din mediul unei familii ce parea una fericita pana de curand si aruncata in valtoarea unui scandal pe care parintii ei il traiesc la intensitate maxima.

O nunta de poveste, un final cu scandal

Cosmin si Dany Balcacean s-au casatorit in toamna anului 2006, nunta lor fiind primul cel mai extravagant eveniment de acest gen din Romania. Peste 400 de oaspeti la Palatul Bragadiru, toata crema Capitalei, invitati din Franta, Elvetia, Spania, SUA etc. Petrecerea a costat peste un milion de euro, mireasa purtand o rochie haute-couture, creata special pentru ea de catre Donatella Versace. Bonnie Tyler le-a cantat la nunta, iar luna de miere a fost petrecuta in Hong Kong, Singapore si Maldive.

author avatar
Mihai Koblenko
10.787 afisari

1 COMENTARIU

  1. mai fratilor pai la cat e Dany Balcacean asta e de inteles ca are nevoie de cate o babardeala zdravana din ora-n ora!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger