AcasăNewsFuga spre CCR! Pivniceru n-a vrut sa traiasca umilinta de a o...

Fuga spre CCR! Pivniceru n-a vrut sa traiasca umilinta de a o numi pe Kovesi in acest post!

Mona Pivniceru a pierdut razboiul Justitiei

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, marile cancelarii occidentale s-au decis asupra persoanei care sa continue lupta anticoruptie.

Mona Pivniceru a pierdut razboiul Justitiei

Este vorba despre Laura Codruta Kovesi, care, bucurandu-se si de sprijinul neconditionat al Palatului Cotroceni, va deveni, in cel mult cateva luni, procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

A dat bir cu fugitii!

Laura Codruta Kovesi se intoarce in forta in sistem

Constienta ca altfel risca sa piarda definitiv razboiul pentru controlul justitiei, Mona Pivniceru a facut zilele trecute un ultim demers de a o imbuna pe Viviane Reding, propunandu-i o varianta de compromis la conducerea DNA.

14.02.2013 – „National” a dezvaluit venirea lui Kovesi in fruntea DNA

Numai ca raspunsul cat se poate de taios al comisarului european pentru Justitie, care a insistat ca singurul nume ce poate fi luat in calcul este cel al Laurei Codruta Kovesi, i-a dat toate planurile peste cap ministrului. Care, cu orgoliul ranit, a decis intempestiv sa renunte de bunavoie la demnitatea pentru care s-a zbatut atat, ca sa nu traiasca umilinta de a o propune chiar ea pe cea pe care o dusmaneste fatis. Asa ca Pivniceru a spalat putina ministerului, aranjandu-si pe ultima suta de metri fuga la Curtea Constitutionala, loc caldut unde nu va fi nevoita sa o infrunte direct pe Kovesi.

author avatar
Toni Matei
1.720 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu mai speram la o asa veste,care m-a surprins in mod placut.Bravo comisarului pe justitie.Inseamna ca lucrurile se misca si la noi in tara.
    Multumesc lui Dumnezeu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger