AcasăNewsFrunzaverde s-a ofilit in PNL

Frunzaverde s-a ofilit in PNL

Liberal cu acte-n regula din luna martie a acestui an, fostul pedelist Sorin Frunzaverde vrea acum sa inregistreze o noua marca politica: ”Partidul National Popular Liberal”.

Nesigur pe viitorul lui liberal, Sorin Frunzaverde vrea sa-si conserve la OSIM un partid mai pe gustul lui: si liberal, si popular

Pe principiul omului gospodar care vara isi face sanie si iarna car, Frunzaverde vrea sa aiba in proprietate absoluta denumirea unui nou partid, bisexual ideologic din moment ce este declarat din start popular si liberal. Bisexualitate care ii va permite PNPL-ului sa joace oricand rolul de balama intre PDL si PNL, partide intre care Frunzaverde pare sa penduleze si astazi, la sapte luni dupa ce si-a lasat colegii pedelisti cu ochii-n soare si fara judetul Caras Severin in panoplia electorala. Indiferent de motivul care l-a imboldit pe Frunzaverde sa bata la usa OSIM (institutie care aproba inregistrarea marcilor), cert este ca gestul a surprins inclusiv naturile deloc suspicioase din fire. Nu de alta, dar neasteptatul demers da o amplitudine deosebita incaierarii dintre gruparile din PNL.

La umbra Crinului nu mai are voie sa creasca nimic

Iar in PNL razboiul se poarta mai nou la vedere, Antonescu nemaiavand nicio jena sa-i trosneasca public pe adeptii ”firmei” Chiliman & Comp. La drept vorbind, nu se poate spune nici ca acestia din urma ar fi facut vreun mare secret din faptul ca spera sa-i taie Crinului regal radacina prezidentiala, dar asta numai dupa alegeri. Revenind strict la demersul lui Frunzaverde, acesta sustine sus si tare ca nu este vorba despre ”un alt proiect politic” si nici, Doamne fereste, de vreo rupere a PNL, ci doar despre ”securizarea si consolidarea” termenilor ”liberal” si ”popular”, astfel incat nicio formatiune sau alianta post-electorala sa nu mai poata revendica doctrina de dreapta pe scena politica mioritica. Fost sau coleg si bun amic, pedelistul Vasile Blaga are insa o alta explicatie: ”Probabil Frunzaverde nu se simte bine in PNL”. Diagnostic care, din pacate pentru Antonescu, se potriveste si multor liberali. Cat de multi, se va vedea dupa alegeri.

[poll id=”386″]

author avatar
Simona Badulescu
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger