AcasăNewsFrunzaverde ii fura lui Basescu drepturile de autor!

Frunzaverde ii fura lui Basescu drepturile de autor!

PDL a primit o lovitura sub centura, dupa ce prim-vicepresedinte Sorin Frunzaverde a demisionat din partid si a trecut in tabara PNL, cu intentia de a-si crea propria Alba ca Zapada.

Sorin Frunzaverde il copiaza pe maestrul Traian Basescu

Dupa ce au mimat cu talent surprinderea, o parte dintre lideri democrati au recunoscut ca se asteptau la o astfel de miscare. Mai mult, acestia si-au amintit ca presedintele CJ Caras-Severin a mai amenintat si in trecut ca pleaca, un astfel de episod derulandu-se in timpul guvernarii Nastase, cand premierul pesedist a vrut sa-l propuna pe Frunzaverde ministru al Apararii, in locul lui Ioan Mircea Pascu. Ceea ce ii doare insa mai tare pe democrat-liberali este faptul ca fostul lor coleg nu a plecat cu mana goala, ci cu un frumos pachet format din parlamentari,  (deputatii Valentin Rusu, Gheorghe Hogea si  senatorul Iosif Secasan), plus vreo 40 de primari din judet. Informatie confirmata chiar de Rusu, care a precizat ca alesii PDL din Caras-Severin il vor urma pe Sorin Frunzaverde in PNL.

Se coace o noua formatiune

Traian Basescu

Potrivit unor surse din PDL, plecarea prim-vicepresedintelui democrat-liberal are legatura cu viitoarea formatiune care urmeaza sa apara pe scena politica. Botezata deja la OSIM cu numele de Uniunea Popular Liberala, miscarea ar urma sa fie alcatuita atat din liberali de frunte cat si din fosti pedelisti (parlamentari, presedinti de CJ, primari de municipii etc). Desi ideea de a lansa o noua formatiune de dreapta il obsedeaza de vreun an pe Traian Basescu, acesta nu a reusit sa infranga inertia din PDL si sa scoata certificat de nastere pentru ”Alba ca Zapada”. Ramane de vazut daca Frunzaverde poate.

A plecat si Darius Valcov

Darius Valcov

Coincidenta sau nu, tot ieri, Darius Valcov, primar al municipiului Slatina si lider PDL Olt, si-a anuntat demisia din partid si, implicit, din functia de edil. Valcov a precizat ca gestul sau se vrea „o palma pe obrazul unui partid mincinos”. Chiar daca nu a vrut sa dea detalii despre viitorul sau politic, surse democrat-liberale sustin ca fostul primar cocheteaza in acest moment atat cu PSD-ul cat si cu PNL-ul.

[poll id=”228″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.177 afisari

2 COMENTARII

  1. Pe ultima 100 de m toti iti „dau seama” ca pdl-ul e mincinos :))))). Buna gluma

  2. fuge iute dupa un ciolan mai gustos, asta-s nemernicii pe care-i alegem noi, sa le fie rusine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger