AcasăNewsFrunzaverde demisioneaza din PDL si candideaza din partea PNL

Frunzaverde demisioneaza din PDL si candideaza din partea PNL

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat, marti, ca Sorin Frunzaverde va candida din partea USL la sefia Consiliului Judetean.

Prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde

Marcel Vela a explicat ca Frunzaverde va candida din partea USL, insa ca reprezentant al PNL. El a mai spus ca, „deocamdata”, Frunzaverde nu s-a inscris in PNL. „Confirm candidatura – nu inscrierea, pentru ca nu am procedat inca la aspectele tehnice – din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzaverde la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin”, a declarat Marcel Vela.

Anterior, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX ca prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde demisioneaza din formatiunea democrat-liberala si va candida din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin.

„Frunzaverde va fi candidatul nostru la presedintia CJ Caras-Severin”, au mai declarat surse din PNL.

In 13 martie, vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat ca prim-vicepresedintele partidului Sorin Frunzaverde a intrat intr-un conflict cu ea nemultumit ca l-a schimbat din functie pe directorul Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) din Caras-Severin, sustinut de el. In replica, Sorin Frunzaverde a declarat, ca nu a existat un conflict intre el si Elena Udrea si ca „responsabilul judetean de la ISC Caras-Severin” la care aceasta face referire nu a fost si nu este membru al PDL.

Sorin Frunzaverde era membru fondator al Partidului Democrat (in prezent PDL), din partea caruia a fost desemnat ministru la diferite portofolii in mai multe guverne si a ocupat, de asemenea, functii in administratia locala. De asemenea, Frunzaverde era presedintele Organizatiei judetene a PDL Caras-Severin, considerat unul dintre „greii” formatiunii democrat-liberale.

La congresul partidului din mai 2011, Sorin Frunzaverde a fost ales prim-vicepresedinte al PDL, cu 1142 de voturi. El a fost al doilea ca numar de voturi, dupa Gheorghe Flutur. Frunzaverde a fost unul dintre sustinatorii lui Vasile Blaga la sefia formatiunii.

author avatar
Ciprian Purice
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger