AcasăNewsFrunzaverde confirma: Voi candida ca membru PNL pentru presedintia CJ Caras-Severin

Frunzaverde confirma: Voi candida ca membru PNL pentru presedintia CJ Caras-Severin

Sorin Frunzaverde a confirmat, marti, ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean (CJ) Caras-Severin, din partea USL. Totodata, Frunzaverde a anuntat ca va deveni vicepresedinte al PNL.

„Voi candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL. Asa cum mi s-a propus astazi, voi deveni vicepresedinte al PNL. Nu poti sa candidezi pentru functia asta fara sa fii membru PNL”, a declarat Sorin Frunzaverde pentru Mediafax.

Intrebat despre motivele pentru care a ales sa paraseasca PDL, Sorin Frunzaverde a spus ca ele pot fi gasite in declaratia sa din 24 noiembrie 2010. Politicianul a precizat ca va oferi mai multe detalii privind decizia sa miercuri, in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat marti ca Sorin Frunzaverde va candida la sefia Consiliului Judetean din partea USL, ca reprezentant al Partidului National Liberal, potrivit Mediafax. Vela a precizat ca Frunzaverde nu s-a inscris “deocamdata” in PNL.

116 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa lase in pace otv-ul. pe mine nu ma intereseaza ca se plimba frunza verde de la un partid la altul , lumea stie ce-a fost de capul lui, dar sa ne lase pe noi cei prosti si multi sa ne uitam la otv. o proasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger