AcasăNewsFrunzaverde, atac la Basescu: "Eu candidez la locale. Sau nu sunt un...

Frunzaverde, atac la Basescu: „Eu candidez la locale. Sau nu sunt un greu?

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, luni, ca el candideaza la presedintia CJ Caras-Severin, raspunzand astfel la intrebarile privind reprosul presedintelui Basescu potrivit caruia „greii” PDL nu vor sa iasa in lupta electorala.

Prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde

„Din cate tin minte, eu candidez la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin. Sau nu sunt un greu al partidului?”, a spus Frunzaverde.  El a aratat ca pana in 15 aprilie se depun candidaturile in vederea alegerilor locale. Frunzaverde a facut aceste precizari inainte de sedinta BPN al PDL.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, ca este „nadusit” pe „greii” din PDL, pentru ca nu merg sa candideze la alegerile locale, el sustinand totodata ca Elena Udrea si Roberta Anastase „nu sunt grele” si ca „mai au de mancat politica”. „Asta e problema greilor PDL acum. Drepturi au foarte mari, dar nu au dreptul la batalie politica, ca se tulbura. Au aceasta problema si e o chestiune de responsabilitate”, a spus Traian Basescu.

El a amintit ca a introdus in partid principiul candidaturii la locale, amintind ca si el a candidat pentru Primaria Capitalei atat in 2000, cat si in 2004, cand era presedintele partidului, iar tot atunci i-a trimis pe toti vicepresedintii formatiunii sale sa candideze in alegerile locale.

„Ei, acum s-a schimbat moda si principiile din politica. Eu va spun cu naduf, chiar sunt nadusit pe ei, de ce nu se duc sa candideze la locale. Ce greu esti tu cand tu nu ai voturi la locale? Te duci si tu sa te pitesti dupa vreun primar care a castigat ca sa poti si tu in colegiul tau sa iei mandatul”, a afirmat presedintele.

author avatar
Ciprian Purice
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger