AcasăNewsFrunzaverde, atac dur la Udrea si la Oprea intr-o declaratie despre noul...

Frunzaverde, atac dur la Udrea si la Oprea intr-o declaratie despre noul Guvern

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, luni, ca noul Guvern va fi condus de un prim-ministru independent si va fi alcatuit din ministri politici, precizand ca aceasta varianta poata sa treaca de Parlament.

Prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde

„In principal, noul Guvern va fi condus de un prim-ministru independent, va avea in alcatuire ministri politici. Este o varianta care poate sa treaca prin Parlament. Asta se contureaza acum”, a afirmat Frunzaverde. El a adaugat ca nu are un nume, deoarece este decizia presedintelui, care va face propuneri coalitiei in acest sens.

„Structura viitorului Guvern este in primul rand data de decizia prim-ministrului, care va hotari care va fi componenta Guvernului. Premierul va face acest lucru, in functie de negocierile cu partidele din coalitie”, a mai spus Frunzaverde. „Cred ca e o greseala (vehicularea numelor sefilor SRI si SIE-n.r.) asa cum cred ca este o greseala ca un general al Armatei Romane este ministru al Apararii”, a spus Frunzaverde, referindu-se la Gabriel Oprea.

Atac si la Elena Udrea

Printre principalele schimbari pe care ar trebui sa le faca noul Executiv una se refera si la ministerul condus pana acum de Elena Udrea: „Ministerul Dezvoltarii trebuie sa-si regaseasca din atributii in teritoriu, prin descentralizarea resurselor la nivelul administratiilor locale”. „Acum am avut cel mai centralizat exercitiu bugetar din 1994 incoace”, a adaugat Frunzaverde. „Nu pledez pentru desfiintarea Ministerului Dezvoltarii Regionale, ci pentru dimunuarea drastica a atributiilor si a resusrselor financiare la dispozitia acestui minister”, a incheiat liderul PDL.

author avatar
Ciprian Purice
375 afisari

6 COMENTARII

  1. Bine bine atunci sa ne spuna al carei armate trebuie sa fie, generalul de care vorbeste, ministru al armatei romane, din moment ce nu e de acord cu un general al armatei romane, asa cum e Oprea.

  2. Foarte urat se poarta pdl-istul Frunzaverde cu unpr-istul Oprea. Imi pare rau pentru el dar cred ca nu poate sa digere faptul ca altul poate fi mai bun decat el.

  3. Este foarte nepotrivita atitudinea lui Frunzaverde fata de colegii sai de coalitie. Acum cand se cutremura pamantul se arata adevaratul caracter al omului. Oricum, Oprea a demonstrat in nenumarate randuri ca este net superior acestui frustrat. Rusinos!!

  4. Pai nu prea are dreptate acest FRUNZAVERDE. De ce nu poate sa conduca un general ministerul apararii? Cunoaste mai bine un civil decat un fost militar cu ce se confrunta armata, si ce nevoi are? Oprea a stiut si cunoaste aceste lucruri mult mai bine decat alti predecesori al sai.

  5. Oprea este cel mai competent ministru pe care l-a avut Aparare, asa ca ceea ce spune domnul Frunzaverde nu are niciun fel de fundament. Probabil ca stresul este de vina. . .

  6. Este clar ca ceea ce a facut Oprea pentru militari si pentru pensionarii militari nu a mai facut pana acum niciun alt ministru al apararii. Domnul Frunzaverde ataca la pachet, pe Udrea si Oprea, ascunzand esecurile din vremea cand era ministru al apararii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger