AcasăNewsFrunzaverde ar pune de-o coliva DNA-ului

Frunzaverde ar pune de-o coliva DNA-ului

Frunzaverde nu suporta sa devina obiect de studiu pentru DNA

Sorin Frunzaverde toarna gaz pe focul inamicilor DNA si cere desfiintarea institutiei. Motivul: DNA ”atenteaza la democratia statului roman”.

Frunzaverde nu suporta sa devina obiect de studiu pentru DNA

”Statul politienesc” care l-a facut sa lase PDL-ul cu ochi-n soare si sa treaca la PNL, conform propriilor declaratii, il deranjeaza in continuare pe Frunzaverde, mai ales dupa ce a aflat, ”pe surse”, ca procurorii anticoruptie il preseaza pe directorul APIA, Romica Anculia, sa ”declare ceva” despre el si alti doi politicieni din judetul Caras-Severin.

”Daca este adevarat, cred ca asistam la un caz de incalcare flagranta a drepturilor omului si trebuie sa ne punem intrebarea in legatura cu modul cum actioneaza anumiti angajati ai unor institutii ale statului. La nivel politic trebuie sa analizam foarte serios functionarea lor, pentru ca ele atenteaza la statul de drept. Este posibil sa se intample acest lucru!”, avertizeaza presedintele reales al CJ Caraj-Severin. Ceea ce, pe sleau spus, inseamna ca Sorin Frunzaverde cere desfiintarea DNA.

author avatar
Simona Badulescu
494 afisari

2 COMENTARII

  1. domne omul are perfecta dreptate!
    pai dna ancheteaza doar cazurile de coruptie si cum coruptia este apanajul puterii si cum baietii astia se tot agata de ea ca musca de kakat na, cum sa bagi la puscarie pe cei care au vandut pe 2 lei pe post de fiare vechi o intrea ga industrie
    sau cum sa-i bagi la parnaie pe ei care cum au pus mana pe cascaval l-au facut pane?
    ai draku cum se mai imbolnavesc ei grav cand vad catusele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger