AcasăNewsFrunda: UDMR poate rata intrarea in Parlament

Frunda: UDMR poate rata intrarea in Parlament

Gyorgy Frunda se teme ca UDMR nu va mai intra in Parlament

Prima problema a UDMR este sa fie in Parlament. O spune fara rezerve senatorul Gyorgy Frunda, convins  fiind ca Uniunea va plati “pretul guvernarii”.

Gyorgy Frunda se teme ca UDMR nu va mai intra in Parlament

“Cetateanul de rand simte ca traieste mai prost in 2012 decat a trait in 2008, iar aceasta factura electorala trebuie platita”, si-a avertizat Frunda colegii. De asemenea, un alt pericol identificat de senator il reprezinta impartirea voturilor in cadrul comunitatii maghiare, odata cu aparitia PCM si PPMT.

“Alegatorii, care pana acum votau UDMR, o parte dintre ei vor fi dezamagiti, scarbiti de lupta politica si pur si simplu nu vor merge la alegeri. (…) Imi fac probleme serioase pentru intrarea in Parlament a UDMR”, a mai precizat Gyorgy Frunda.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger