AcasăFronica, lectie dura de viata: Mama a parasit-o cand era mica iar...

Fronica, lectie dura de viata: Mama a parasit-o cand era mica iar acum lupta singura cu greutatile!

Concurenta de la “Romanii au talent”, Fronica, a devenit cunoscuta dupa ce s-a prezentat ca fiind varianta feminina a lui Gigel Frone, in ciuda faptului ca juratii au fost necrutatori si i-au dat trei de “Nu”.

Povestea de viata a tinerei este una foarte dura. La cateva zile de la nastere, Fronica a ajuns intr-un centru de plasament, apoi a fost mutata de la un orfelinat la altul. Singurul ei venit acum este o pensie de handicap de 360 de lei, insa nu se plange, deocamdata asteapta sa se recupereze dupa ce a suferit sase interventii la picioare.

„Cand venea vacanta stiam ca iar trecem prin ce trecem la casa de copii. Vedeam cum vin parintii sa isi ia copiii, iar noi ramaneam aici. Sufeream si plangeam, imi doream foarte mult sa am familie. Am fugit in Baia Mare, am luat autobuzul si m-a dus unde m-a dus. M-a lovit o doamna ca de ce am fugit pentru ca raspundea de noi. Eu am fugit sa nu mai fiu batuta, sa nu mai stau inchisa”, a povestit Fronica la Happy Hour.

Despre mama ei nu stie nici macar cum arata, dar isi imagineaza ca ar fi vorba despre o femeie plinuta cu parul lung: „N-am vazut-o niciodata pe mama mea. Suntem zece frati. Tot ma rugam sa am o mama. Am intalnit-o pe vecina care mi-era ca o mama si a plecat in Italia si am suferit mult. Atunci am simtit ca am o mama. Am suferit enorm. As vrea sa se intoarca inapoi. De ea m-am atasat. Am sperat mereu sa vina mama mea adevarata. As vrea sa o cunosc si sa ii multumesc ca mi-a dat viata. Am visat-o ca era plinuta, cu parul prins pe spate si vindea placinte. Cand m-am trezit, am plans”.

Desi are un venit foarte mic, Fronica a marturisit ca mai intai isi plateste datoriile. „Dau prima data taxele pentru ca nu vreau sa ma joc cu legea. Chiria, 1 milion, curentul cat vine, 500, cablul 240, apa. Raman cu ceva si incerc sa trag pana luna viitoare. Imi cumpar un sac de cartofi, supa la plic. Carne nu prea imi cumpar. Erau zile cand dormeam fara sa mananc nimic. Imi puneam capul pe perna, imi puneam muzica si adormeam. Am facut ulcer, dar am luat un tratament”, a mai spus Fronica.

author avatar
Alina Costache
878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger