AcasăNewsFrigul si viscolul au facut o victima si in BUCURESTI!

Frigul si viscolul au facut o victima si in BUCURESTI!

Un barbat a fost gasit fara viata in plina strada, duminica, in sectorul 2 al Capitalei. Din primele date, se pare ca omul a cazut prada frigului din ultimele ore.

Victima este un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani. Acesta a fost gasit fara suflare, cazut in mijlocul drumului, pe o strada din zona Colentina. Martorii scenei de groaza au chemat rapid ajutoare, in speranta ca batranul va putea fi salvat.

Din pacate, pentru victima nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiti sa pronunte decesul. Conform b1.ro, se pare ca ar fi vorba despre un barbat fara adapost. Cel mai probabil, omul a cazut victima vremii reci -a ninsorii si a viscolului care au pus stapanire, in ultimele ore, peste Capitala. Urmeaza ca medicii legisti sa se pronunte asupra cauzelor mortii batranului.

Din nefericire, bucuresteanul nu este singura victima a vremii nefavorabile din ultimele ore. Revenirea brusca a iernii a provocat alte trei decese – in Vrancea si Mehedinti. Este vorba despre doi barbati si o femeie, gasiti fara suflare dupa ce au cazut in strada, devenind prizonieri ai nametilor si ai gerului cumplit.

67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger