AcasăNewsFrigul cumplit nu se domoleste prea curand. Avertizarea de ger, prelungita ...

Frigul cumplit nu se domoleste prea curand. Avertizarea de ger, prelungita

Iarna se mentine capricioasa. Meteorologii au prelungit, joi, informarea de vant puternic si ger, anuntand ca vremea va fi deosebit de rece pana sambata seara. Temperaturile vor fi scazute in special noaptea si dimineata.

Frigul cumplit nu se domoleste cu una, cu doua. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca gerul va fi resimtit in majoritatea regiunilor, pana sambata seara, atentionarea fiind prelungita pana pe 15 decembrie, la ora 18.

In aceste zile va fi deosebit de frig in special noaptea si dimineata. Vineri, vantul va sufla puternic in Banat, Crisana, la munte, dar si local in Transilvania, spulberand stratul de zapada deja depus. Intensificarile de 55-60 km/ore sa se faca simtite in cursul noptii urmatoare si in Moldova.

Gerul va fi resimtit cel mai puternic in noaptea de joi spre vineri. Temperaturile vor cobori pana la -15 grade, in nord-estul, centrul si sudul tarii, chiar si la -26 de grade in estul Transilvaniei. In aceste zile, nici macar la orele pranzului termperaturile nu vor depasi pragul de zero grade.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger