AcasăNewsFrig, vant si ninsori, in urmatoarele zile

Frig, vant si ninsori, in urmatoarele zile

(foto: agenda.ro)

Inceputul lunii decembrie aduce precipitatii mixte pe arii extinse , temperaturi scazute si cer innorat.

(foto: agenda.ro)

Potrivit informatiilor furnizate de Agentia Nationala de Meteorologie, in primele doua zile din saptamana ce urmeaza va fi o vreme mohorata, va ploua si vor aparea ninsorile. Luni, cerul va fi mai mult noros in toata tara si vor fi precipitatii pe arii relativ extinse, cu exceptia Olteniei. In Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei va ploua, iar in rest vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari indeosebi in sudul si estul Romaniei. Pe litoral si in Delta vor depasi 70 de kilometri pe ora. La munte vor predomina ninsorile. Temperatura aerului este in scadere in regiunile intracarpatice, cu maxime cuprinse intre 2 si 12 grade si minime intre -5 si 5 grade.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros. Vor fi ploi indeosebi in prima parte a zilei, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2 sau 3 grade Celsius.

Incepand de marti, vremea se va raci semnificativ in toata tara. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si va ninge in zonele de munte. In Muntenia si Dobrogea vor fi conditii de ploaie. Seara si noaptea va ninge si in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in sudul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si un grad.

author avatar
Andra Nesu
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger