AcasăNewsFreddy Rincon, fostul mare fotbalist columbian, acuzat de spalare de bani si...

Freddy Rincon, fostul mare fotbalist columbian, acuzat de spalare de bani si legaturi cu traficantii de droguri

A jucat la Napoli si Real Madrid, a adunat 84 de selectii in nationala Columbiei si a participat la trei Cupe Mondiale, dar toate aceste aspecte nu l-au scapat pe Freddy Rincon, fostul mare fotbalist columbian, de problemele cu legea.

Rincon este acuzat de autoritatile din Panama de spalare de bani si de legaturi cu mai multi traficanti de droguri, iar Interpol a emis un mandat de arestare pe numele fostului fotbalist.

Conform autoritatilor panameze, Rincon a cumparat mai multe proprietati si a deschis mai multe afaceri folosindu-se de bani proveniti de la Pablo Rayo Montano, celebru traficant de droguri.

Autoritatile panameze au pus sechestru pe mai multe proprietati ale fostului fotbalist, dar Rincon s-a refugiat in Columbia, alaturi de familie, cautand sa profite ca cele doua tari nu au tratat de extradare.

Nu este prima data cand Rincon are asemenea probleme cu legea. Fostul international columbian a stat patru luni si jumatate dupa gratii, in 2007, fiind acuzat de comiterea unor infractiuni asemanatoare. Atunci, Rincon i-a convins pe magistratii columbieni ca este nevinovat si a fost achitat.

Freddy Rincon este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istoria Columbiei, mijlocasul avand cifre senzationale, inclusiv un Campionat Mondial al cluburilor castigat, cu brazilienii de la Corinthians, in 2000 si goluri marcate pentru echipa nationala impotriva unor adversari precum Germania, Argentina, SUA sau Elvetia.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger