AcasăNewsFrauda la firma lui Dan Ioan Popp

Frauda la firma lui Dan Ioan Popp

Dan Ioan Popp sustine ca firma sa nu are calitate de parte responsabila

Instanta a pus sechestru asigurator pe bunuri de 16,8 milioane lei ale Impact Developer & Contractor, al carui actionar majoritar este omul de afaceri Dan Ioan Popp.  Firma este implicata intr-un dosar privind fraudarea statului cu patru milioane de euro.

Dan Ioan Popp sustine ca firma sa nu are calitate de parte responsabila

Sechestrul a fost pus in favoarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un dosar in care Ruxandra Maria Stegaru, administrator la Sqrw Development SRL, este acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani.

Procurorii sustin ca in 2004, Stegaru a prejudiciat bugetul de stat prin vanzarea a peste 43 de hectare de teren in Baneasa, la preturi mult subevaluate, catre firmele Fondamento Forte si Patagonia Invest, pe care le detinea, apoi a cedat partile sociale ale acestora catre Impact Developer & Contractor. Reprezentantii firmei conduse de Dan Ioan  Popp contesta decizia instantei. ”Raspunderea Impact nu este antrenata pentru fapta proprie, ci pentru presupusele fapte ale persoanei fizice Stegaru Ruxandra”, a precizat Impact, mentionand ca va ataca sechestrul prin recurs.

author avatar
Arpad Dobre
1.534 afisari

2 COMENTARII

  1. IMPACT a preluat prin absorbtie 2 firme suspectate de spalare de bani preluind astfel si activul si pasivul acestora .Sechestru a fost pus corect iar impact poate pune la dispozitia fiscului o garantie bancara.

  2. Popp se face din nou de ris asa cum s-a intimplat cu respingerea accesarii fondurilor europene.Cum sa acceseze fonduri europene cu bunurile sechestrate de fisc?? Morala :Cind achizitionez firme cu asemenea probleme ori sunt complice ori sunt incompetent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger