AcasăNewsUPDATE Frații Tate, vizită surpriză în arestul poliției / Noi percheziții în...

UPDATE Frații Tate, vizită surpriză în arestul poliției / Noi percheziții în dosarul în care sunt vizaţi milionarii britanici

fratii tateFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

Frații Andrew și Tristan Tate așteaptă, în arestul central al Poliției Române, vizita consulului Marii Britanii și pe cea a șefului departamentului economic al Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii în România, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN.

UPDATE: Vlad Obu, prietenul fraților Tate, ar fi fost luat pe sus de mascați, din câte anunță antena3.ro.

foto: captură video Antena3

Acesta este luptător de arte marțiale și cunoscut pentru afacerile sale în industria videochat-ului, iar recent a devenit vedetă pe Youtube cu un podcast, potrivit spynews.ro.

––

În același timp, la această oră, noi percheziții în derulare în dosarul care îi vizează pe frații Tate. Procurorii au descins în șapte locații din București, Ilfov și Prahova.

Frații Tate așteaptă vizita consulului Marii Britanii

Perchezițiile ar viza, între altele, domiciliul unui prieten al fraților Tate, Vlad O., un patron al unei firme de videochat și la iubita lui Tristan Tate.

„Percheziţiile au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol”, potrivit DIICOT.

Mai mult, polițista care este complice în dosar are parte și de o mică permisie. Din păcate nu e vorba de vreun eveniment fericit, tânăra primind voie să meargă la înmormântarea bunicii sale.

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv, în dosarul în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

author avatar
Andreea Vlad