AcasăNewsUPDATE Frații Tate, vizită surpriză în arestul poliției / Noi percheziții în...

UPDATE Frații Tate, vizită surpriză în arestul poliției / Noi percheziții în dosarul în care sunt vizaţi milionarii britanici

fratii tateFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

Frații Andrew și Tristan Tate așteaptă, în arestul central al Poliției Române, vizita consulului Marii Britanii și pe cea a șefului departamentului economic al Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii în România, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN.

UPDATE: Vlad Obu, prietenul fraților Tate, ar fi fost luat pe sus de mascați, din câte anunță antena3.ro.

foto: captură video Antena3

Acesta este luptător de arte marțiale și cunoscut pentru afacerile sale în industria videochat-ului, iar recent a devenit vedetă pe Youtube cu un podcast, potrivit spynews.ro.

––

În același timp, la această oră, noi percheziții în derulare în dosarul care îi vizează pe frații Tate. Procurorii au descins în șapte locații din București, Ilfov și Prahova.

Frații Tate așteaptă vizita consulului Marii Britanii

Perchezițiile ar viza, între altele, domiciliul unui prieten al fraților Tate, Vlad O., un patron al unei firme de videochat și la iubita lui Tristan Tate.

„Percheziţiile au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol”, potrivit DIICOT.

Mai mult, polițista care este complice în dosar are parte și de o mică permisie. Din păcate nu e vorba de vreun eveniment fericit, tânăra primind voie să meargă la înmormântarea bunicii sale.

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv, în dosarul în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

author avatar
Andreea Vlad
719 afisari

10 COMENTARII

  1. Atâta bâtaie de cap, timp pierdut si bani din partea autoritatilor. Un 7,62mm (de fapt două) era mult mai bine. Dacă un consul al imperiului Britanic a ajuns sa viziteze infractorii, inseamnă ca poate are și el (consulul) un filmuleț în care joacă rolul principal

  2. Chiar credeți că-i adevărat și nu-i o altă poveste? Nu v-ați învățat minte cu plandemia? De ce doi bogați ar avea nevoie să sechestreze și să violeze cînd, din păcate, se găsesc destule ce-au luat-o pe-o cale greșită?
    Într-o înregistrare Serghei Mazilu a fost întrebat de luat cu japca. A zis că nici pomeneală, de ce dacă după o petrecere „trebuia să le împing cu piciorul din pat ca să pot dormi”.

  3. Practic nici acum nu stiu pentru ce au fost arestati , vorbesc de probe , nu de gargara de la tv . am auzit de ex acuzatii de genul , fratii Tate au afisat opulenta si masini scumpe , ei si ? la tv spun ca bietele fete erau exploatate , iar ele se tatoo cu numele lor din respect fata de ei . eu cred ca media din Romania a primit o noua tema de tocat de la Soros , la pachet cu incalzirea globala , slava ucraina si valul de viroze si anume victimizarea femeilor . am auzit ca unul din suceava a primit un an de puscarie pentru o palma la fundul unei femei , in conditiile in care hoti de sute de milioane sint liberi .

    • Corwetele s-au dus de buna voie la f00tut acolo, nicidecum ca au fost obligate. Astia nu erau prosti sa fie acuzati de rapiri sau lipsire de libertate.

  4. Daca violezi o femeie esti infractor,daca faci pedofilie cu milioane de copii esti „miliardar,om de afaceri,securistUM0215,Izmenar cu doctorat,politician,senator,print” Ia gata cu gunoaiele astea sataniste,decapitati-i si puneti-le capul pe linia de 11metri la stadion.Cine vrea sa traga la poarta…Suuuut.,…goooool.FOTBAL CU CAPETE un nou sport olimpic pentru pedofilii si satanistii lui Belzebutkissinkur

  5. DIICOT din cadru IGPR trebuie anchetata concomitent cu ACESTI MAFIOTI , iar MAI TREBUIE SA PROPUNA DESFIINTAREA ACESTEI STRUCTURI CARE A AJUTAT LA ESCALADAREA CRIMEI ORGANIZATE IN ROMANIA DUPA 1989.

  6. Asa arata acum „milionarii britanici” ?
    Se vede din fotografii ca au si un pic de sange albastru in …instalatie
    Aha, ha ha )

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger