AcasăNewsFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan...

Frații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

fratii tateFrații Tate, vizită surpriză din partea avocatei lui Johnny Depp. Ce plan are Camille Vasquez ca să-i scoată din închisoare

Camille Vasquez, celebra avocată a actorului Johnny Depp, care l-a ajutat să câștige procesul intentat de fosta lui soție, Amber Heard, le-a făcut o vizită în arest fraților Andrew și Tristan Tate.

Celebra avocată a mers să se întâlnească cu cei doi bărbați acuzați de trafic de persoane și viol. Aceștia speră să scape cât mai curând de închisoare.

Andrew Tate lansează noi acuzații din arest

Nu este însă prima vizită șoc. Tot în acestă lună, frații Tate au fost vizitați în arest și de consulul general al Statelor Unite ale Americii dar și de un membru al consulatului Marii Britanii pentru a vedea condițiile în care stau cei doi.

Andrew Tate acuză într-o nouă postare făcută pe Twitter că România este un stat comunist, deși anterior le-a spus fanilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

„România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare și încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Tate.

Andrew Tate s-a plâns de condițiile din arest

Aflat în arestul Poliției, Andrew Tate s-a plâns de condițiile din închisoare într-o poezie patetică în care a vorbit despre „gândacii și păduchii” din „celula fără lumină”, conform The Sun.

Într-o poezie despre care a spus că este primul său „email din detenție”, Andrew Tate le-a scris fanilor despre condițiile din arest. „Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni noaptea”, a afirmat Tate, 36 de ani, el susținând că, în ciuda acestor condiții, este un deținut model.

„Când gardienii mă duc și mă scot din sala de judecată, rămân absolut respectuos”, a precizat fostul luptător, el adăugând că gardienii „știu că este nevinovat” și că se încearcă să se „sădească ură în inima mea”.

author avatar
Andreea Vlad