AcasăNewsFrații Tate și-au amenințat victimele să renunțe la plângeri: „Voi şi familia...

Frații Tate și-au amenințat victimele să renunțe la plângeri: „Voi şi familia voastră veţi plăti” – STENOGRAME

fratii tateFrații Tate și-au amenințat victimele să renunțe la plângeri: „Voi şi familia voastră veţi plăti” - STENOGRAME

Andrew Tate i-a amenințat pe cei care l-au reclamat de după gratii. În spaţiul public au apărut noi stenograme din dosarul celor doi milionari, care arată cum Andrew Tate încerca să ajungă la fetele care au depus mărturie împotriva lor, informează Realitatea Plus.

„Andrew Tate: Poţi să vorbeşti cu ea la telefon şi să îi spui: Sunt un avocat. Veţi fi daţi în judecată pentru 25 de milioane de dolari, voi şi familia voastră. Voi şi familia voastră veţi plăti fraţilor Tate 25 de milioane pentru acuzaţii false dacă veţi rămâne la acuzaţiile voastre. Vreţi să rămâneţi la ele sau vreţi să le retrageţi? Şi nu mergeţi în România pentru că vă vor aresta, oriunde în altă parte este ok.

Andrew Tate, amenințări de după gratii

Andrew Tate: De asemenea avem nevoie de alte fete care să spună: DIICOT încearcă să pună presiune pe fete, să le facă să dea declaraţii şi să mintă despre fraţi. Sunt atât de disperaţi, sunt corupţi, încearcă să facă lumea să mintă, aşa de disperaţi sunt.

Luke: Scrisorile se trimit, nu putem avea apeluri telefonice pentru că e ceva legat de obstrucţionarea justiţiei, chestii de genul ăsta.

Andrew Tate: Ce spune scrisoarea?

Luke: Pentru 200 de milioane să îşi retragă declaraţia. O vom da în judecată pentru 200 de milioane, de la ea, de la părinţi de la toată lumea.

Andrew Tate: Bun, dacă nu îşi retrage plângerea. Perfect!

Luke: Scrisoarea. Ok. Cerem ca domnul Tate să fie pus în arest la domiciliu în România. Domnul Tate este o persoană respectată şi renumită în lume. Este un binecunoscut şi respectat membru al comunităţii”, se arată în stenogramele înregistrate în arest.

Fraţii Tate rămân în arest încă 30 de zile

Fraţii Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, vor rămâne în spatele gratiilor încă pe o perioadă de cel puțin de zile. Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea DIICOT de prelungire cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pe numele celor doi fraţi.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a două complice. Este vorba de o fostă poliţistă şi de iubita lui Andrew Tate. Cei patru se află în arest din data de 30 decembrie 2022, după ce mandatele de arestare preventivă au fost prelungite de către instanța de judecată.

Andrew Tate a postat un mesaj pe contul său de Twitter, după aflarea decizie de prelungire a arestării preventive. „Toată viața mea a fost un război. Am cicatrici de la urme de cuțit. Am 87 de partide disputate ca luptător profesionist. Acum sunt într-o pușcărie din România”.

author avatar
Andreea Vlad
585 afisari

20 COMENTARII

  1. Astia sunt in realitate imaginea REALA a celor care au condus STATUL ROMAN…SOROS…CIOLOS…VIRGIL ARDELEANU…UM0215…TOTI NISTE GUNOAIE..PEDOFILI…DROGATI…CURVE IMPUTITE…TICALOSI….TERORISTI….CRIMINALI….JEGURI….CLANURI INTERLOPE….SI COMPLICII LOR CU EPOLETI

  2. Doar rumegus pentru analfabeti si admiratorii tortionarismului judiciar.

    Aproape oriunde in lume modul de constituire a unui astfel de dosar penal si sustinerea atrocitatilor judiciare ce stau la baza condamnarii ar conduce la arestarea militienilor procurorului si judecatorilor.

  3. fratii Tate ar trebui sa dea statul in judecata pentru arest in lipsa de probe si presiuni sa-i stoarca de bani aiurea .freedom Tate !

  4. „freedom Tate” ???
    lol
    băh analfabetule, tu nu știi nici românește …
    e ” free Tate”, dobitokule !!

      • Nu trebuia sa-i raspunzi cretinului , e un handicapat caruia ii curg mucii toata ziua pe aici si pe alte site . cand nu-i dau pastile inebuneste , pacat ca nu l-a strans de gat ma-sa cand a vazut ce strmb a iesit .si copii stiu ca freedom inseamna libertate dar cand ai k kt in cap ….

  5. Doua jigdii,un Anonim cur ajos,si un CAP de sula bleaga. Suporterii unor dihanii,unor nenorociti,” oameni de afaceri”,ti-ai dreacu sa fiti. Pripasiti in Tara interlopilor de mahala,de Partid si de staaat mafiot si esuuuat. Ce-au zis,hai ba acolo,ca acolo e de trai,da’ uite ca li s-a infundat.Desi nu m-as mira sa fie puuusi pe liber.

  6. LIBERTATE pentru FRATII TATE !

    Fratii Tate au fost arestati deoarece lupta împotriva globalistilor satanici.
    Cei 2 fratii Tate sunt împotriva vaccinului ucigas. Ei lupta ptr.Dreptate.
    Sa ne rugàm Domnului si Maicutei Sfinte ptr.ei!

  7. Celor care comenteaza !

    Aveti grija ce scrieti, deoarece Cuvintele sunt vii, care se vor întoarce împotriva voastra ! Înainte de a commenta ceva, cititi si alte surse, ca sa descoperiti Adevarul !

    Va veni vremea, când toti vom da socoteala în fatza Marelui Judecator HRISTOS, de toate cuvântele scrise sau vorbite.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger