AcasăNewsFrații Tate rămân și fără criptomonede. Ce alte bunuri ale milionarilor au...

Frații Tate rămân și fără criptomonede. Ce alte bunuri ale milionarilor au ajuns sub sechestru

fratii tateFrații Tate și-au amenințat victimele să renunțe la plângeri: „Voi şi familia voastră veţi plăti” - STENOGRAME

Celebrii britanici Andrew și Tristan Tate și-au creat în mediul online profilele milionarilor perfecți. Ambii și-au expus stilul de viață opulent pe care au ajuns să îl ducă și chiar au oferit sfaturi generației noi pentru a face bani.

Frații Tate au lăsat de înțeles că au reușit să strângă averea din domeniul criptomonedelor. Pe lângă mașinile de lux, confiscat luna trecută de autorități cei doi milionari rămân și fără restul bunurilor.

Întreaga avere a fraților Andrew și Tristan Tate, confiscată de anchetatori

Sume mari de bani, terenuri, dar și casele și ceasurile se află sub măsura asigurătorie, potrivit Gândul.

În data de 13.01 2023, procurorii DIICOT au dispus instituirea măsurii asigurătorii asupra sumei de 16.10738654 BTC (circa 294.101,55 dolari) deținută de Tristan Tate și care se afla în portofelele de criptomonedă (wallet) create pe platforma www.binance.com.

O altă sumă aflată sub sechestru este de 4.96992087 BTC (90.744 dolari) deținută de Abigail Tyson (iubita lui Tristan Tate) existentă în portofele de criptomonedă (wallet) de pe aceeași platformă. Măsura asiguratorie mai privește și o sumă mică de 0.00320067 BTC (58,44 dolari) în portofele de criptomonedă pe aceeași platformă deținută de Andrew Tate.

De asemenea, la primele percheziții, au fost confiscate următoarelor sume de bani: 51.370 lei, 51.800 euro, 17.430 dolari și 5.110 lire, dar și 14 ceasuri de lux, printre care două ceasuri Patek Philippe, două piese Hublot, un Cartier și un Breitling.

Și terenurile și imobilele celor doi frați au ajuns sub sechestru. Vorbim despre terenuri și imobile aflate în Brașov, Comarnic, tunari și Voluntari.

author avatar
Andreea Vlad
611 afisari

4 COMENTARII

  1. ca le place sau nu le place useristilor lgbt saraci cu duhul , fratii Tate nu sint prosti . i-am auzit asa cu traducere ce spuneau si nici in veci nu pot spune muhaielele de la noi , gen dorian popa , si altii si orice asa zis vedeta de la noi , nu-i duce capul .

  2. am vazut la sienen (buzila) o abordare asemanatoare in acest caz cu a minerilor la sediul pntcd , s-au gasit masini de scris electrice , de tiparit bani si valuta . in timpul perchezitiei la fratii Tate s-au gasit ceasuri de lux si telefoane mobile scumpe . sint interzise ceasurile scumpe ? ce ceasuri ar trebui sa poarte niste milionari , cu baterii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger