AcasăNewsFraţii Tate, eliberaţi din închisoare. Cum arată milionarii + primele declarații /...

Fraţii Tate, eliberaţi din închisoare. Cum arată milionarii + primele declarații / Cei doi, primiți cu aplauze de fani

tate

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au părăsit, vineri seară, arestul Poliţiei Capitalei, după trei luni de arest preventiv. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu.

Andrew Tate şi Tristan Tate au ieşit din Arestul central cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii, după încheierea formalităţilor ca urmare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti. Ei au fost însoţiţi de către avocat.

Andrew și Tristan Tate au petrecut 3 luni în arest preventiv

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

La ieşirea din arest, cei doi au fost aşteptaţi de către jurnalişti, dar şi de admiratori, care i-au aplaudat.

„Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

„Vreau doar să spun că judecătorii astăzi au luat decizia corectă. Respect decizia luată. Sunt un om nevinovat şi vreau doar să demonstrez asta”, a afirmat Tristan Tate.

Au fost plasați în arest la domiciliu

Cu doar câteva minute înainte de frații Tate, au fost eliberate din arest și cele două presupuse complice ale lor, Georgiana Naghel și Luana Radu.

Toți patru vor sta în următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.

Aceștia au fost arestaţi preventiv timp de trei luni, începând cu luna decembrie.

author avatar
Andreea Vlad
509 afisari

11 COMENTARII

  1. au inghitit hapul useristii opariti si epilati care urlau de pe trotinete ca-s violatori , ca au sechestrat etc . daca dadeau banul de la inceput nu era panarama asta . sistemul are nevoie de bani ca vin alegerile dar si ca asta-i practica de cand nastase le-a dat liber la afaceri .

  2. Cu asemenea procurori totul este posibil.Sa vedeti ce daune financiare va plati statul roman pentru cele trei luni cat au stat in arest.Justitia ce are de zis?

  3. Au inteles si alde Tate! Au dat spaga in sfarsit! Grei de cap sunt maimutzoii astia doi!

  4. Halal justitie. Odata decide sa stea in arest, alta data decide sa iasa din arest. De fapt nu decide, primeste ordine.

  5. Frații cocalari care au venit să facă bani in ȚARA FRAIERILOR au scăpat…era previzibil…au rămas atât după gratii pt că nu se înțelegeau la preț cu judecătorul…acum e o.k. pot să mai violeze ,trafic de droguri ,crime ,bani sunt … RUȘINE ,, JUSTIȚIEI ” din România

    • Toti pocitii si ratatii de peste tot ii urasc pe fratii Tate ca sint bogati si destepti si stiu sa vorbeasca si pentru ca pocitii nici nu indraznesc sa se uite la femeile care fac coada la vila lui sa fie bagate in seama de ei . du-te si termina-ti treaba in baie , onanistule !

  6. sa dea statul in judecata ca i-au tinut in arest fara probe , pe baza de vrajeli si emisiuni la tv .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger