AcasăNewsFrații Tate, duși la DIICOT, joi dimineață! Milionarii au dat două bilete...

Frații Tate, duși la DIICOT, joi dimineață! Milionarii au dat două bilete jurnaliștilor. Ce mesaje conțineau

arestFrații Tate au schimbat strategia! Cum speră să iasă din închisoare

Frații Tate au fost duși din nou la DIICOT pentru pentru a participa în direct la perchezițiile informatice, adică pentru a fi verificate, sub privirile lor, laptopurile, telefoanele și tabletele care au fost ridicate de anchetatori la percheziții.

La sosirea la DIICOT, cei doi au susținut că viața lor este în pericol în arest și spun că anchetatorii nu ar avea dovezi în sprijinul acuzațiilor împotriva lor.

Frații Tate continuă să se plângă și să acuze autoritățile române

În timp ce erau aduși la audieri, cei doi au fost înconjurați de reporteri. În înghesuiala creată, Tristan Tate a reușit să strecoare un bilet scris de mână reporterului Antena3 CNN. „Ia ăsta! Ia-l de aici! Citește-l!”, i-a spus Tristan Tate reporterului, în timp ce se îndrepta spre intrarea în sediul DIICOT.

”Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina. De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe bilet.

Andrew Tate i-a înmânat și unui reporter România TV un bilet. În biletul înmânat de acesta reporterului, britanicul susține că este un caz politic și că nu a rănit pe nimeni.

”Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina. De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe bilet.

În același timp, Andrew Tate a apucat să răspundă din mers la câteva întrebări adresate de reporteri. Întrebat dacă acesta este un caz politic, britanicul a răspuns: „Bineînțeles că este. Toată lumea știe că nu am făcut rău nimănui. Nu există dovezi. Nu arată dovezi pentru că nu există!”

author avatar
Andreea Vlad
641 afisari

10 COMENTARII

  1. ”Ce mesaje conțineau” ???
    Pai … ” Dau 10.000 de euro ptr un dus si o cana cu ceai”. Daca te lassa faci 4 dusuri si iti dau 4 cani de ceai imi dai 40.000 euro?

  2. sa dea in judecata statul roman ca sint tinuti in arest fara probe , americanii au dat ordin sa fie arestati , dar in sua nu poti fi arestat fara probe , aici la taranoaia merge .

  3. „adică pentru a fi verificate, sub privirile lor, laptopurile, telefoanele și tabletele care au fost ridicate de anchetatori la percheziții.”
    Voi chiar credeti ca in lipsa fratilor Tate, gaborii nu si-au bagat nasaul si ochiometrul prin laptoape si telefoane?

  4. Acesti interlopi nenorociti,aciuiati in Romania,” stat de drept „,raiul interlopilor de mahala,de partid si de stat,stiau ei,dar uite ca mai sunt si exemple care confirma regula.Se vaita ca vietile lor ce miros a rahat sunt in pericol. Cum ba,voi caratistii,batausii autoafisati pe ecrane experti in manuirea nunceacului, faceti pe voi de frica intre alti nenorociti de adunatura ? Chemati-l in ajutor pe maestrul Danilet,alt specialist in arte martiale.V-ar putea da si sfaturi juridice,cum sa iesiti din rahat,i-a mai ” salvat ” el si pe altii.Unde-s trei,puterea creste.

  5. de doua luni se chinuie procurorii de r ahat sa gaseasca probe si nu gasesc .” vinovatii ” sint vizitati de ” victime ” si cer eliberarea lor , unde s-a mai auzit asa ceva? . gaozarii woke insinueaza ca fetele erau legate in lanturi si exploatate , dar nimeni nu le intreaba , daca era asa rau de ce nu au plecat , huuuuuo prostilor care puneti botul !

    • . da tu de unde stii ,ai fost tu si ai vazut gaozare ? ai vazut tu vreo una sa spuna ce ai tu in capul ala plin de k kt ? prostule !

  6. „au dat două bilete jurnaliștilor.”

    -nu asa,
    iti scrii in palma
    cum ne-a invatzat mordecai vanunu!
    (il rapise mossadu)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger