AcasăNewsFrații Tate, aduși în fața instanței / Andrew Tate, noi mesaje ironice...

Frații Tate, aduși în fața instanței / Andrew Tate, noi mesaje ironice din arestul Poliției

andrew tateFrații Tate, aduși în fața instanței / Andrew Tate, noi mesaje ironice din arestul Poliției / captură Antena 3

Zi decisivă pentru fraţii Tate. Andrew și Tristan Tate au ajuns marți, 10 ianuarie, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti pentru a cere să fie eliberaţi din arest.

Cu doar câteva ore înainte de a se prezenta în fața judecătorilor, Tate a scris un mesaj, pe contul personal de Twitter. „Momentul adevărului a venit, iar minciunile vor fi șterse. Neadevărurile cu siguranță vor fi șterse!”, scrie Andrew Tate.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane

Mesajul postat vine după ce au apărut informații că a fost scos din arest și dus la spital, pentru că s-a simțit rău. Frații Tate au fost arestați în cadrul unei anchete privind traficul de persoane la 29 decembrie 2022, alături de două femei acuzate, de asemenea, de participare.

Grupul este acuzat că a exploatat femei pentru a produce filme porno pentru afacerea lor online, potrivit unei declarații văzute de Insider, care spune că Tate a folosit „metoda loverboy” pentru a recruta femei.

Tate și ceilalți au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, perioadă pe care un tribunal din România a prelungit-o la 30 de zile. Autoritățile au confiscat mai multe mașini și proprietăți ale lui Tate și ale fratelui său, în timp ce ancheta este în curs de desfășurare.

Fostă șefă de penitenciar și model OnlyFans îi ia apărarea lui Andrew Tate

Apărătorul celor foi frați milionari vorbește, pentru prima dată, despre dosarul în care aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Avocatul Eugen Vidineac aduce lămuriri legate de probele pe care le au procurorii, dar dă și detalii despre viața personală a celor doi milionari. Avocatul Eugen Vidineac susține că atât Andrew cât și Tristan au copii în România, iar în social media, mai degrabă, joacă niște roluri.

„Nu există în acest moment nicio singură probă în afară de declarația victimei care să conducă la ideea că a fost săvârșit un viol. Practic, știm că aceste persoane au făcut acuzații… au plecat liniștite și astăzi nu știm de unde să le luăm. Diferența dintre personaj și persoane… se promovează ca personaje pe social media… o imagine, un produs, o idee” (…) Au copii, ambii au copii în România”, a spus avocatul.

În apărarea lui sare și o fostă șefă de penitenciar și actual model pe o platformă pentru adulți. Femeia povestește că a colaborat cu el în urmă cu mai mulți ani. „Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos”, spune Tașcău într-un clip postat pe rețeaua TikTok.

„Am locuit o perioadă de timp în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult după ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, printr-o cunoștință am ajuns la el, m-a învățat tot ce se poate”, afirmă ea.

„Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic, are tot ce vrei… niciun model din casa aia nu a fost forțat”, a adăugat Oana Tașcău.

author avatar
Andreea Vlad