AcasăNewsFratii Camataru, cutitari in sala de judecata!

Fratii Camataru, cutitari in sala de judecata!

Sile si Nutu Camataru au fost, joi, protagonistii unui incident petrecut in sediul Curtii de Apel Bucuresti. In timpul incaierarii, un barbat a fost ranit, acesta sustinand ca a fost atacat cu un cutit de Sile Camataru.

Ambitionandu-se parca sa reaminteasca, din cand in cand, tuturor ca ei au fost si au ramas smecheri de Bucuresti, fratii Camataru nu se dau inlaturi de la nici un conflict.

Bataie in loc de judecata

In general, incidentele in care sunt implicati Vasile si Ion Balint (cunoscuti ca Sile si Nutu Camataru) stau la baza unor reglari de conturi si, la cum sta treaba, au multe de rezolvat.

Asa s-a intamplat, se pare si ieri, de aceasta data scena rafuielilor interlope fiind sediul Curtii de Apel Bucuresti.

Mai ceva ca in Vestul Salbatic, doua clanuri interlope s-au revazut cu ocazia unui proces si cum nu au dorit sa scape prilejul de a-si plati “datoriile” s-au luat la bataie chiar pe holurile instantei de judecata.

In urma incidentului, un barbat a fost dus la spital. Robert Gabriel Busa, zis Robert a lui Ioc, sustine ca a fost taiat de Sile Camataru cu un cutit.

Fortele de ordine chemate la fata locului i-au ridicat pe fratii Camataru si i-au dus la audieri la Sectia 14 Politie. In procesul care a atatat spiritele interlopilor sunt judecate 20 de persoane, printre care fratii Camataru, pentru  initiere, constituire de grup infractional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. Robert Busa a facut parte din clanul Camatarilor si a fost arestat dupa ce a participat, alaturi de acestia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distantat de Camatari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cat a fost in arest.

author avatar
Andrei Coman
1.196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger