AcasăNewsFratii Camataru au fugit in Costa Rica ca sa scape de inchisoare

Fratii Camataru au fugit in Costa Rica ca sa scape de inchisoare

Dupa ce ICCJ a stabilit definitv, ieri, pedepsele pentru fratii Nutu si Sile Camataru, acestia au fugit din tara, primele informatii precizand ca ei s-ar afla in Costa Rica.

Conform procedurii in asemenea situatii, cei doi au fost dati in urmarire nationala, intrucat nu au fost gasiti la domiciliu si nici nu s-au prezentat la Politie, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie dati in urmarire internationala. „Cele doua mandate au sosit la Politia Capitalei si Politia Judetului Ilfov, la ora 22,00. De aceea cele doua unitati de politie au demarat procedurile de cautare ale celor doua persoane la domiciliul acestora si la alte adrese cunoscute. Deoarece aceste persoane nu au fost gasite, nu au fost depistate, s-au luat masuri de cautare si, de asemenea, a fost sesizat Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru darea lor in urmarire la nivel national”, a declarat inspectorul general.

Fratii Vasile si Ion Balint, cunoscuti ca Sile si Nutu Camataru, au fost condamnati definitiv vineri la 13, respectiv 6 ani de inchisoare, de Inalta Curte de Casatie si Justitiei (ICCJ), intr-un dosar in care acestia sunt acuzati de trafic de persoane si proxenetism.

author avatar
Ciprian Purice
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger