AcasăNewsFratii Becali vor impleti cosuri si maturi in Penitenciarul Slobozia

Fratii Becali vor impleti cosuri si maturi in Penitenciarul Slobozia

Condamnati la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, fratii Ioan si Victor Becali au ajuns la Penitenciarul Slobozia, dupa ce au petrecut perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba.

Alaturi de ei se afla si afaceristul Cristian Borcea, iar cei trei au probleme evidente de adaptare, trecand prin momente dificile.

Fratii Becali si Cristi Borcea efectueaza condamnarile la regim inchis, ceea ce inseamna ca nu au drept de munca in afara inchisorii decat in cazuri speciale, nu pot participa la activitati culturale si sportive, nu pot pleca acasa in permisie si au dreptul la doar patru vizite si doua convorbiri telefonice pe luna.

Conform click.ro, fratii Becali si Cristi Borcea stau impreuna intr-o celula in care sunt, in total, opt detinuti care impart patru paturi supraetajate.

Penitenciarul este dotat cu biblioteca si calculatoare, un cabinet medical, o capela si sere in care lucreaza detinutii. De altfel, conform sursei amintite, cei trei grei din fotbalul romanesc vor lucra zilnic, in sere, la impletit cosuri si maturi.

author avatar
Cristi Ionita
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger