AcasăNewsFratii Becali, mutati din Penitenciarul Poarta Alba

Fratii Becali, mutati din Penitenciarul Poarta Alba

Perioada de carantina pentru condamnatii din Dosarul Transferurilor s-a incheiat, cei opt grei din fotbalul romanesc urmand sa fie mutati la diferite penitenciare din tara.

Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Netoiu, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Cristi Borcea au stat cate 21 de zile in perioada de cantina. Urmeaza ca in cel mult noua zile sa se intruneasca mai multe comisii pentru a discuta situatia fiecaruia in parte.

Cel mai probabil, Gica Popescu si George Copos vor ramane la Rahova, Jean Padureanu in spitalul Penitenciarului Jilava, iar Gigi Netoiu la Craiova. In schimb, aflat inca la Rahova, Mihai Stoica a facut deja cerere pentru a fi mutat la Poarta Alba, alaturi de Gigi Becali.

Un caz aparte il reprezinta Cristi Borcea si fratii Ioan si Victor Becali. Cei trei se afla la Poarta Alba, dar ar putea fi mutati. Penitenciarul respectiv primeste doar condamnati care au de efectuat regim deschis sau semideschis, in timp ce Borcea si fratii Becali vor fi pusi, cel mai probabil, sa-si execute sentintele la regim inchis.

In aceasta situatie, Cristi Borcea si fratii Becali vor fi mutati fie la Slobozia, fie la Tulcea.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger