AcasăNewsFratii Awdi, trimisi in judecata pentru devalizarea „CFR Mesagerie”

Fratii Awdi, trimisi in judecata pentru devalizarea „CFR Mesagerie”

Fratii Hassan si Mehdi Awdi sunt acuzati de procurori ca au falimentat voit CFR Mesagerie

Procurorii DIICOT  i-au trimis in judecata pe cetatenii americani de origine libaneza Hassan Awdi si Mehdi Awdi, acuzati de savarsirea infractiunilor de delapidare cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Fratii Hassan si Mehdi Awdi sunt acuzati de procurori ca au falimentat voit CFR Mesagerie

Alaturi de cei doi, dosarul penal ii mai vizeaza si Bassam Istabouly si Iordan Badeanu, care au detinut functii de conducere la S.C. Expeditii, Mesagerie, Bagaje, Coletarie, Valori Banesti si Corespondenta „CFR  Mesagerie” S.A.

Falimentare voita

Mehdi Awdi

Invinuitii sunt acuzati ca au constituit o grupare infractionala in scopul falimentarii societatii „CFR Mesagerie”, dar si sustragerii de la plata catre bugetul de stat a taxelor si impozitelor legale. Prin transferarea tuturor activelor catre alte firme pe care le controlau, dar si incheierea de contracte fictive antedatate, fratii Awdi sunt suspectati ca au delapidat din gestiunea „CFR Mesagerie” suma de 4.400.000 lei.

author avatar
Toni Matei
475 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum au ajuns astai sa cumpere CFR Mesagerie. De unde pana unde niste arabi se ocupa de asta. Bai, da chiar suntem o tara de „capre”. Maine, poimaine ne vand astia si marea si muntii, nu ca ne-ar pasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger