AcasăNewsFrăția șmecherilor a îngenuncheat Suceava

Frăția șmecherilor a îngenuncheat Suceava

Suceava, județul de 120.000 de locuitori, care furnizează astăzi un sfert dintre cazurile de coronavirus ale unei țări de 18 milioane de suflete, duce povara incompetenței și abuzurilor lui Gheorghe Flutur. Fost pedelist, fost peledist, actualmente liberal, Flutur a fost de trei ori senator de Suceava și de două ori președinte al consiliului județean. Regimul personal instalat de Flutur la Suceava de-a lungul celor douăzeci de ani, de când conduce județul, la vedere sau din umbră, este o țesătură de corupție și incompetență care a dus la gravele evenimente medicale de azi.

Traseist politic, băsist înfocat și trădător al liberalilor în favoarea lui Băsescu, Flutur a dus slugărnicia pe culmi ceaușiste atunci când a scris cu oi pe dealurile Bucovinei, în cinstea Elenei Udrea. Sub domnia lui, județul a fost stors, defrișat și depopulat. Prietenia cu Pimen al Sucevei nu este  întâmplătoare, fiindcă arhiepiscopul este un împătimit acaparator de păduri în folosul Bisericii.

Echipă cu Pimen

Pimen l-a susținut fățiș pe Flutur în campania din 2016 și l-a izbăvit de păcate ori de câte ori a fost chemat să-i tămâieze faptele. Flutur și Pimen au format o echipă de forță la nivelul județului, o mașinărie de scos voturi, prin care s-au perpetuat privilegiile castei de la vârf. Pimen, care a fost deconspirat drept colaborator al fostei Securități în 2007, a păstorit sufletele creștinilor din acest județ sărac pe care Flutur a știut să-l buzunărească în câteva mandate politice. Când a izbucnit epidemia de coronavirus și s-a descoperit pozitiv, Flutur și-a prescris un regim medical privilegiat. S-a dat medic pentru a beneficia ilegal de testare și a traversat o formă ușoară a bolii într-o rezervă de lux a spitalului Suceava. Când arhiepiscopul Pimen a luat și el virusul, s-a găsit imediat un elicopter care să-l transporte prin văzduh la București, deși avea simptome ușoare. Creștinii de rând și bătrânii contaminați au rămas în infernul terestru, în spitale fără condiții și fără mari speranțe. În Suceava, județul păstorit de Flutur și Pimen, au murit peste o sută de oameni de pe urma coronavirusului.

Privilegii și legături obscure

Ani de zile s-a vorbit despre corupție în România, despre baroni locali, despre spații geografice în care adevărați vătafi au încercat, prin forță, mită sau abuz, să-și impună puterea și voința. Din nefericire, a fost nevoie de o tragedie de talia Covid, de o tragedie de talia Suceava, pentru a deconspira locurile în care corupția și cârdășia de interese obscure au proliferat nestingherite. În spatele oilor electorale și a camioanelor de păduri care s-au grăbit să părăsească județul, în spatele imaginii unor sutane impecabile și a unor politicieni benevoli, s-au ascuns, de fapt,  obiceiurile penale care au distrus un spital, care au îmbolnăvit o comunitate. A fost, într-adevăr, nevoie de mulți morți pentru ca sucevenii să înțeleagă, odată pentru totdeauna, că administrația locală i-a abandonat în ghearele bolii.

Problema care se pune astăzi nu este una care să vizeze doar Suceava. La umbra stării de urgență, Guvernul liberal perpetuează acest model al crimei împotriva cetățenilor, al privilegiilor și legăturilor obscure, în fiecare comunitate a României, indiferent de dimensiunea ei. Pe măsură ce bătrânii noștri se sufocă în sanatorii și spitale, netestați, netratați, neștiuți, mai marii din Guvern s-au asigurat că sunt sănătoși tun și se bucură din plin de gura de aer proaspăt reprezentată de fondurile de criză. Acestea sunt repartizate discreționar clicii de partid, acelor fluturi care par a fi deasupra oricărei legi, acelor fețe bisericești care-au făcut demult pactul cu politicul pentru a-și asigura bunăstarea.

 

author avatar
Andrei Coman
2.292 afisari

4 COMENTARII

  1. Indivizi ca Pimen dovedit un jalnic turnator al securitatii,Flutur modelul rapace al politicianului infectat cu toate alifiile,Iohanis traficant de copii,hot de case cu acte false,grup infractional organizat dovedit definitiv in Instanta.”Furerul „FGDR,asumat urmasul organizatiei fasciste,naziste GDG.Dovedit cu certificat de mostenitor,actul fraudulos in baza caruia primarul Iohanis a trecut in mod grosolan fraudulos din patrimoniul statului Roman muzeul Brukental si alte sute de propietati in propietatea GDG,precum si toata cohorta de „politicieni”care s-au ocupat cu jaful organizat patronat de SRI,impreuna cu interlopii”mei” care terorizeaza Tara,mana in mana cu pilitistii „mei”,procurorii „mei”,chiar si cu judecatorii „mei”,nu ar fi calarit Romania daca „poporul alegator”in majoritatea lui,ar fi fost in stare sa deosebeasca binele de rau,adevarul de minciuna,omul cinstit de omul hot.

  2. Bosorog ahtiat dupa Iohanus Curva denaturata care sfidezi oamenii cinstiti si impui nazisi si alogeni Pnl isti criminali

  3. Dar ma rog ..bai curva care postezi si iei apararea alogenului fatalau ,esti si tu de aceeasi factura ,asa i ?Esti si tu pe invers ,curvete bosorog ce esti Vezi ti de treaba ta scarba nebuna Vad ca esti de partea hotilor a nemernicilor SIKTIR fatalailor care ati pus mana pe fraele tarii si ati du so in fundul prapastiei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger