AcasăNews"Fratia curvelor" o pune de un nou partid

„Fratia curvelor” o pune de un nou partid

Achitarea pronuntata de Justitie ii da aripi lui Victor Ponta. Unele politice, deocamdata, si acest lucru se vede in faptul ca isi aduce langa el pesedistii credincosi si, sa zicem, complici la diverse fapte de „vitejie”.

Ponta agita acum apele in PSD, insa tinichelele pe care le mai are de rezolvat nu-l vor ajuta sa construiasca din Pro Romania un partid credibil. Este suficient sa analizam numele racolate si deja se desprinde o imagine nu tocmai politica, ci mai degraba una de, ne scuzati, de bordel. Fratia Victor Ponta-Nicolae Banicioiu, care iata isi dau din nou mana cica in numele politicii, este una care ne aminteste de un scandal de proportii cu fetite si dosare ingropate. Un subiect din 2010, care a fost discutat intens.Tinere adunate din toată ţara, unele dintre ele chiar minore, erau aduse la Bucuresti, sub paravanul unei agenţii de modelling. Aduse, se spune, sa presteze si pentru politicieni ca, deh, ei duceau greul tarii si tensiunea acumulata din cauza problemelor tarii trebuia cumva descarcata. Povestea a fost amanuntit povestita in depoziția lui Ghiulbenghian în fața parlamentarilor însărcinați cu supravegherea SRI. Printre numele de politicieni vehiculate in fratia curvelorau fost pronuntate cele ale lui Nicolae Bănicioiu, Victor Ponta, Marian Oprișan. „Am detaliat (…) implicarea unor ofiţeri SRI în cazul Ponta şi prostituatelor minore. În 2010, după cum ştiţi, am şi dat public primul date despre acest dosar. Ceea ce nu am spus atunci era că în urmărirea penală, precum şi în activităţile directe probatorii, a fost implicat un ofiţer SRI care a supravegheat operaţiunea în colaborare cu structuri de la nivelul Preşedinţiei României din acel moment”, a declarat Ghiulbenghian după ce a fost audiat. Întrebat dacă ofițerii SRI s-au implicat în acoperirea vreunui politician, Ghiulbenghian a spus: „Nu. S-a muşamalizat parţial acel dosar”. „După cum ştiţi, o parte dintre cei care au apărut martori figurau în declaraţiile fetelor, în stenograme, înregistrări, ca plătitori, furnizori de carne vie, astfel încât o parte din acest dosar într-adevăr a fost muşamalizat”, spunea Ghiulbenghian. Referitor la Victor Ponta, acesta a mai spus: „I-a protejat pe mai mulţi. El nu putea fi protejat pentru că el era doar beneficiar”.

author avatar
Mihai Koblenko
730 afisari

2 COMENTARII

  1. PARTIDELE POLITICE DE DUPA 1989 SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA REPREZENTATE SI CONDUSE DE CATRE BANDITI, MAFIOTI, TIALOSI, CURVE , RETARDATI, SCLEROZATI, TRADATORI (STRICATII SOCIETATII DEPRAVATE) ETC. In RO e nevoie de SCHIMBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE………………la 180 de grade.

  2. Il si vad pe Ponta presedinte facand pact cu chioru, pe Banita Banel la sanatate implementând un nou card de sanatate ce se blocheaza saptamani si pe nefericita? Abramburica la educatie implementand un nou manual de istorie desore crimele jidanului Nicolski… Eheh.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger